Dit zeggen relaties van WebStock;

WebStock heeft de afgelopen jaren prachtige relaties opgebouwd met verschillende klanten in diverse branches. We zijn trots op de samenwerkingen die hebben geleid tot mooie ontwikkelingen en oplossingen die bijdragen aan de groei van de applicatie. Lees hieronder enkele testimonials van onze relaties.

Meer weten over de mogelijkheden van Webstock voor uw organisatie?

Sanitairwinkel, Rosmalen

Relatie sinds 2011

Sanitairwinkel heeft een assortiment van ruim 100.000 artikelen een een magazijn van ongeveer 13.000m2 is in 2011 gekozen voor WebStock om het magazijn en de goederenstroom te automatiseren.

 

De reactie van de klant:

API's en klant-specifieke aanpassingen. "Sanitarwinkel gebruikt Webstock al langer dan 9 jaar. Webstock is.."

Daavision, Oss

Relatie sinds 2014

Daavision is een snelgroeiende en innovatieve producent va Voor productie en handelsgoederen vertrouwd Daavision sinds 2014 op WebStock.

 

De reactie van de klant:

Van inkoop, voorraadbeheer, planning tot verkoop. "Webstock geeft de gebruiker snel overzicht in de status van orders. Dankzij het gebruikersgemak van Webstock is de kans.."

Every Day Logistics, Almere

Relatie sinds 2021

Every Day Logistics is een logistieke dienstverlener die zicht richt op Nationaal en Internationaal transport, Fulfilment services en Warehousing. Opdrachtgevers zijn onder andere farmaceutische bedrijven die cosmetische artikelen op de markt brengen.

De reactie van de klant:

“Deze producten zitten in exact dezelfde witte doosjes met daarop eenzelfde etiket....

 

IAA, Hoofddorp

Relatie sinds 2021

International Airfreight Associates B.V. is an independent and reliable partner, offering comprehensive and competitive airfreight services towards agents only. We offer an overall solution in the supply chain logistics. Being an independent organization with various disciplines, we are fully committed to meeting your quality needs combined with competitive pricing.

De reactie van de klant:

Ons bedrijf is flink aan het groeien, we ontvangen steeds meer producten. Ik werkte met Excelbestanden waarin ik de voorraad bijhield..."

 

Rijnvicus, Alphen aan den Rijn

Relatie sinds 2022

Rijnvicus is het sociaal ontwikkelbedrijf van de gemeente Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop. Wij bieden wegen naar werk voor mensen voor wie de arbeidsmarkt (nog) niet gemakkelijk te bereiken is. Onze kracht is het begeleiden naar werk door werk. Omdat we erin geloven dat je kennis en ervaring het beste leert, door het te doen.

De reactie van de klant:

“In ons magazijn, waarbij wij overigens voor echte klanten werken, maken kandidaten kennis met de wereld van de logistiek. Binnen het magazijn hebben we een leeromgeving gecreëerd waar kandidaten leren werken met een WMS-systeem. Daarvoor gebruiken we Webstock.” 

 

Spits Alkmaar

Relatie sinds 2020

SPITS Alkmaar produceert Medicijnrollen met verschillende medicijnen. Voor de registratie van de voorraad met bijbehorende chargenummers vertrouwen ze in hun magazijn op WebStock

De reactie van de klant:

Daar waar de farmacie al langere tijd gewend is aan een verpakking met een 2-dimensionale (QR) barcode, was dit nieuw voor.."

Altena Express, Utrecht

Relatie sinds 2021

Altena Express is een grote 4pl logistieke dienstverlener in het midden van het land. Van warehousing tot uitgebreide 4pl full servicing dienstverlening waarbij de klant volledig wordt ontzorgd.

De reactie van de klant:

"Op een dag kom je tot de ontdekking dat het warehouse management systeem waarmee je werkt niet meer past bij je bedrijf...."

Van Wezel, Breda

Relatie sinds 2009

Van Wezel Verpakkingen Breda BV is totaalleverancier van verpakkingsmateriaal voor voedingsmiddelen. Zij zijn toeleverancier aan onder andere retail, verswarengrossiers en producenten van voedingsmiddelen. Sinds 2009 werkt VanWezel met WebStock voor het beheer van het magazijn en voor het overzicht op inkoop en verkoop. Ze gebruiken WebStock met een orderkoppeling naar hun KING ERP-systeem.

De reactie van de klant:

Erg tevreden..
Wij werken inmiddels al vele jaren met WebStock magazijnbeheer. We hebben voor WebStock gekozen nadat we hun mogelijkheden vergeleken hebben met de pakketten van de grotere aanbieders die vele malen duurder zijn. Dit is een prima keuze geweest! Een van de sterke punten is het feit dat er zeer snel aanpassingen uitgevoerd kunnen worden op ons verzoek. We zijn erg tevreden!

Reactie van Ruud Verwoerd,
Financieel en Logistiek manager

HDD Group

Relatie sinds 2009

HDD GROUP biedt totaaloplossingen voor groepsfitness, indoor cycling, functional training, personal training en clubmanagement voor fitness professionals. Ze gebruiken de koppeling met Unit 4 om de de inkoop- en verkooporders af te handelen met Webstock.

De reactie van de klant:

Werkt zéér eenvoudig en simpel..
Eind 2019 gestart met Webstock en wij zijn hier zeer tevreden over. De koppeling met Unit4 Multivers was even zoeken, maar uiteindelijk werkt dit ook prima. Webstock zelf werkt zeer eenvoudig en simpel

Reactie van Bart van Pruissen,
Business manager

Beauty agency europe, Etten-Leur

Relatie sinds 2012

Beauty agency europe BV verkoopt via de sites the-nailcompany.nl, goedkoopstenagelproducten.nl, goedkoopsteharsproducten.nl, nagelgroothandel.net en goedkoopstepedicureproducten.nl hun beautyproducten. In 2011 heeft WebStock de koppeling gemaakt tussen de webshops en de orderverwerking in het magazijn.

De reactie van de klant:

Een aanrader..
we werken nu al een lange periode met dit systeem en zijn er erg tevreden over. Als er een probleem is ( wat bijna nooit is) word het snel opgepakt en verholpen. Het werkt prettig en snel. Scheelt een hoop tijd. een echte aanrader!

Reactie: van Rene van der Beek,
eigenaar

WebStock wordt o.a. gebruikt door:
Nijkamp Aanneming
Relatie sinds 2009
Nijkamp Aanneming is een totaalleverancier op het gebied van energiedistributie, openbare verlichting, verkeersregelsystemen, installatietechniek en warmte- koude techniek. Nijkamp gebruikt WebStock voor het beheren van hun magazijn en het beheer van voorraad benodigd voor projecten via inkoop en verkoop.
First Logistics
Relatie sinds 2015
First Logistics is een logistieke partner die zorg draagt voor de "Last Mile Delivery" van onder andere de Mediamarkt.
Bastion Hotel Groep
Relatie sinds 2013
Het Centrale magazijn voor alle gebruiksgoederen van de hotels van Bastion Hotel Groep word met WebStock beheerd. De goederen worden na tijdelijke opslag doorgeleverd aan de de hotels door heel Nederland.
Koninklijke Vereniging Het Comité van Graanhandelaren
Relatie sinds 2012
Voor het Comova Project heeft WebStock in samenwerking met Peterson Control Unit Group, een magazijn applicatie op maat gemaakt voor het opslaan en verzenden van monsters.
Hofkabelfabriek
Relatie sinds 2011
Hofkabelfabriek is al sinds 1934 producent van zwakstroomkabel. Voor het bijhouden van de voorraad en locaties gebruiken ze WebStock.
Van der Moolen Foodgroup
Relatie sinds 2014
Van der Moolen Foodgroup in Enschede fabriceert en handelt in een ruim assortiment mie, noodles, rijst en pasta's, gedroogd en gekookt. Voor de productie, opslag en transport gebruiken zij WebStock. Webstock registreert ook de batchnummers (partijnummers/lotnummers) met de THT om controle te houden op de juiste levering.
Tecnolimit
Relatie sinds 2015
Tecnolimit (Multi-Made) heeft met jarenlange ervaring in de plaatverwerkende industrie zich in de afgelopen jaren ontwikkeld in een bedrijf waar complete systemen geïntegreerd kunnen worden in de diverse (server)kasten voor ICT en industriële toepassingen. Tecnolimit gebruikt WebStock voor de orderafhandeling en voorraadbeheer met een koppeling naar Exact online.
DWI Amsterdam
Relatie sinds 2011
Bij de gemeente Amsterdam werken de postkamers op de afdeling Dienst Werk en Inkomen met Webstock voor het beheer van de postmappen. Hiervoor is op de basis van Webstock een module gebouwd die alle specifieke functies van de postkamer kan uitvoeren.
LOODS 5
Relatie sinds 2017
Loods 5 biedt woon- en lifestyle gerelateerde artikelen van verschillende importeurs, groothandelaren en fabrikanten aan onder een dak. Voor de registratie van in en uitgaande goederen in het centrale magazijn ven de dochteronderneming De Fineerfabriek, gebruiken ze sinds 2018 WebStock. De winkels vullen zelf via de front-office module de bestellingen in. De inkooporders komen via een FTP-koppeling uit Unit4.
DATEC Winkeltechniek
Relatie sinds 2016
Datec Winkeltechniek levert opberg- en presentatiesystemen voor een moderne en stijlvolle winkelinrichting. Datec gebruikt Webstock voor het inzamelen van de verkooporders in het magazijn De verkooporders en inkooporder zijn gekoppeld aan hun Mamut systeem.
Holweg Cargo Service
Relatie sinds 2015
Holweg is een logistieke dienstverlener en houdt voorraad voor klanten die hun transport en logistiek uitbesteden aan Holweg. Omdat Holweg de voorraad bijhoudt in WebStock kunnen zijn klanten via de Front-office module van WebStock hun eigen voorraad inzien.
Natureshouse
Relatie sinds 2015
Natureshouse is een groothandel voor gezondheidsproducten, (natuurlijke) cosmetica en gezonde voeding. Voor de afhandeling van hun inkoop-, en verkooporders in het magazijn gebruiken zij de draadloze handscanners van Zebra.
Rubbermagazijn, Damen Rubber
Relatie sinds 2016
Rubbermagazijn is specialist in technische rubber en kunststof producten. Rubbermagazijn biedt via hun webshop het grootste assortiment speelplaatstegels, kliktegels, rubber platen en matten , profielen, siliconen producten, en cel- en schuimrubber aan.
Orsatel
Relatie sinds 2018
Zoals zij zelf zeggen: Orsatel verbindt. Sinds 2007 leggen zij netwerken aan in heel Nederland. Ze zijn specialist op het gebied van bekabelde en draadloze communicatie netwerken voor telecom aanbieders, installateurs, aannemers en het MKB. Ze regelen voor zo'n honderd monteurs de bevoorrading en de magazijnvoorraad met behulp van WebStock .
Wefulfil
Relatie sinds 2019
Wefulfil heeft ruim 85 jaar ervaring als specialist in het bedenken én perfect uitvoeren van fulfilment-oplossingen en warehouse-oplossingen.
Bonesca
Relatie sinds 2016

Bonesca is een grote internationale vishandel. In hun koelhuis slaan ze grote partijen vis op voor levering aan bedrijven over de hele wereld. Door de koppeling met Exact aan Webstock hebben ze een krachtige tool om de partijen , lotnummers en THT/BBF data te registreren.

Heeft u een vraag / opmerking of wilt u een demo aanvragen?

Wilt u weten welke mogelijkheden Webstock kan bieden voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie.

Wat is de bedrijfsnaam? Er mag geen volledig url in de bedrijfsnaam zijn verwerkt
Wat is uw Emailadres?
Wie is de contactpersoon
Wat is je telefoonnummer?
Wat is uw vraag of opmerking? Er mogen geen url's in het bericht
Invalid Input