Kom je werken bij WebStock?

WebStock blijft groeien en zoekt regelmatig nieuwe mensen. Je werkt bij WebStock op project basis waarbij je zowel de back-end als de front-end ontwikkeld.

C# .NET Software Ontwikkelaar

Zoek jij als freelance C# .NET software ontwikkelaar leuke projecten, ben je gedreven en hou je van technische uitdagingen? Dan is dit je kans!

WebStock blijft groeien en zoekt daarom een zelfstandig opererende C# .Net Webapplicatie Ontwikkelaar. Heb jij daarnaast ook ervaring met front-end ontwikkeling (HTML5, CSS en Java script) dan ben jij degene die we zoeken!

Je werkt bij WebStock op project basis waarbij je zowel de back-end als de front-end ontwikkeld. Je krijgt ondersteuning van onze ervaren ontwikkelaars en een goede beloning. Je kan vanuit huis werken maar wij houden van persoonlijk contact dus als je uit der regio Alkmaar komt en het leuk vindt om bij ons op kantoor te werken is dat zeker een pre!

Wat vragen wij van jou?

  • Minimaal een paar jaar bewezen ervaring met het zelfstandig ontwikkelen in .NET
  • HBO werk- en denkniveau
  • Uitstekende kennis en ervaring met C#, .NET, SQL
  • Kennis van ASP.NET, Visual-studio, HTML5, CSS, Java script, IIS en MS-SQL Server is een pre
  • Initiatief nemend, zelfstandig en groot verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels

Ben jij dit? Reageer dan direct door een mail te sturen naar info@webstock.nl t.a.v. Bas en Jasper.

Heeft u een vraag / opmerking of wilt u een demo aanvragen?

Wilt u weten welke mogelijkheden Webstock kan bieden voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie.