Logo Altena Express

Altena Express

Relatie sinds 2021
Op zoek naar opslag of 24-uurs transport oplossingen? Bij Altena Express ben je aan het juiste adres. Van opslag, overslag, overflow tot vervoersneutraal 24-uur transport. Met Altena Express heb je een serieuze en betrouwbare, logistieke partner met jarenlange ervaring.

Nieuw magazijn van 10.000 pallet plekken in Utrecht

Altena Express is vanwege de harde groei in 2021 verhuisd van het oude pand in Vianen naar een nieuw en veel groter pand in Utrecht. Om deze groei in goede banen te leiden en de klanten net zo’n goede service te blijven bieden is er gekozen om over te stappen naar de warehouse management software van WebStock.

Altena Express logistiek

Altena Express heeft grote klanten met een divers portfolio waarbij accuratesse, snelheid, transparantie en kostenbeheersing van groot belang zijn. Door slim gebruik te maken van de uitgebreide functionaliteit van WebStock maakt Altena Express haar beloftes waar.

Zo beheert Altena Express voor een klant goederen met lots(partijnummers) en bijhorende expiratiedatums waarbij de keuze is om voorraad te picken op basis van expiratiedatum of FIFO strategie. Voor een andere klant zijn serienummers bij de uitgaande goederen van belang die met WebStock eenvoudig worden geregistreerd bij het orderpicken.

Met behulp van diverse API koppelingen, o.a. met bol.com wordt er nog sneller informatie uitgewisseld tussen klanten en Altena Express zonder menselijke tussenkomst waardoor kosten en worden bespaart en fouten voorkomen.

Reactie van de klant

“Op een dag kom je tot de ontdekking dat het warehouse management systeem waarmee je werkt niet meer past bij je bedrijf. Dan moet je op zoek naar iets anders. En je hebt geen zin in gedoe. Paul Mul van Altena Express vond de weg naar Webstock, en maakte ‘een moeiteloze overstap’. “Wij slaan goederen op, verwerken orders, maken ze verzendklaar en verzorgen de orderadministratie van klanten. Volledig business-to-business. Webstock sprak ons aan vanwege de flexibiliteit van het systeem. Wij hebben te maken met veel mutaties die foutloos moeten worden doorgevoerd. Dat kan met Webstock. Verder is het een duidelijk, logisch opgebouwd en makkelijk toegankelijk programma, je hebt er geen speciale training voor nodig. Ook het team achter Webstock past goed bij ons. Ze zijn snel en flexibel, spelen goed in op vragen. Even bellen en het wordt geregeld.”.

Reactie van Paul Mul,
Logistics manager bij Altena Express