Logo rorix

Every Day Logistics

Relatie sinds 2021
Every Day Logistics is een snel groeiende 3PL en 4PL logistieke dienstverlener. Gespecialiseerd in warehousing en tijd kritieke nationale en internationale transport in noord en west Europa.

Every Day Logistics, our offered services and solutions are customer driven, cost-effective and logic sense is taken in account.

Every Day Logistics is een logistieke dienstverlener die zicht richt op Nationaal en Internationaal transport, Fulfilment services en Warehousing.

Opdrachtgevers zijn onder andere farmaceutische bedrijven die cosmetische artikelen op de markt brengen.

Warehouse Every Day Logistics

National and international time critical road service

Every Day logistics is a specialist in national and international door to door delivery. Road solutions up to 24tons makes Every Day Logistics your one stop shop for all time critical shipments. Our road division monitors your shipment, keeping you informed along the way.

Every Day logistics is known for its time critical air service

Our air freight division is known as an expert in time critical air solutions. Sending envelopes, parcels or pallets to any destination worldwide has never been so easy. End to end tracking and customs clearance, 24 hours a day, 365 days a year, ensures fast delivery.

Parcel distribution EU – economy service

Our parcel delivery service provides door to door solutions throughout Europe. Working closely with various distribution networks we can provide an attractively-priced parcel solution to all European countries.

Reactie van de klant

Opdrachtgevers zijn onder andere farmaceutische bedrijven die cosmetische artikelen op de markt brengen. “Deze producten zitten in exact dezelfde witte doosjes met daarop eenzelfde etiket. Dan heb je écht een goed systeem nodig om grip en overzicht te houden”, vertelt Rody Huizing – Operations, “Een collega had bij zijn vorige werkgever kennisgemaakt met Webstock en dat was erg goed bevallen.

Ook in onze dochteronderneming Stack and Store, waar wij de opslag verzorgen voor groot formaat goederen, is het een uitkomst om iedere pallet of kist met daarin een machineonderdeel in een digitaal systeem te hebben staan. Op deze manier hoef je niet elke keer 2000 m2 af te lopen om iets te checken maar kan dit handig en snel vanuit het systeem op je computer”.

“Mooi is ook dat het zo gebruiksvriendelijk is, iedereen kan ermee werken. Huizing vindt de samenwerking met Webstock erg pleziering. “Het contact is heel persoonlijk, ik schakel altijd direct met @Jasper Veldt of @Bas Volkers. Als er iets is, is één telefoontje genoeg om het op te lossen. De lijnen zijn kort en het is een lekker nuchter bedrijf. Komen wij met ideeën voor de uitbreiding van het systeem, pakken zij dat direct op”.

Wij bevelen Webstock ook aan bij onze klanten. Met als gevolg dat wij voor die klanten nu de Warehousing doen. Een ideale combinatie dus.”

Reactie van Rody Huizing,
Operations manager bij Every Day Logistics

WEBSTOCK

WebStock levert uw WMS software en alle hardware voor het scannen en printen en integreert deze tot een geheel.

logo Webstock

HULP OP AFSTAND

Voor het oplossen van problemen of het assisteren bij het gebruik van Webstock bieden we hulp op afstand met Teamviewer.

CONTACT

Kamerlingh Onnesstraat 27 H
1821 BP Alkmaar
info@webstock.nl
+ 31 (0) 72 7111 258

LinkedIn