Over WebStock

Onze missie is het leveren van een betaalbare WMS oplossing voor het MKB. Iedere klant, elk magazijn heeft zijn eigen werkwijze. Wij vinden het steeds weer een uitdaging om een nieuw magazijn efficiënt te maken.

Missie

Onze missie is het leveren van een betaalbare WMS oplossing voor het MKB. Iedere klant, elk magazijn heeft zijn eigen werkwijze. Wij vinden het steeds weer een uitdaging om een nieuw magazijn efficiënt te maken. Onze kracht zit in het leveren van een totaal pakket. De combinatie van software, barcodescanners, labelprinters en training zorgen voor controle en rust in het magazijn. Ook voor betaalbare maatwerk oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. We maken vaak in opdracht van de klant extra functionaliteit of gehele modules als uitbreiding op het standaard programma.

Ontstaan

In 2005 is de eerste versie van WebStock ingezet voor het oplossen van voorraadbeheerproblemen in de agrarische sector. Dit was meteen een succes door de eenvoud van de applicatie en het inzetten van PDA’s (voorloper van de smartphone). Na een paar jaar merkten we dat er ook veel behoefte was aan een eenvoudig magazijnbeheersysteem in andere sectoren. Door het invoeren van barcodes en scanners en het algemeen maken van de software heeft WebStock zijn markt verbreed. Webstock wordt nu ingezet voor webshops, bedrijven in de productie-, voedingsmiddelen- en transport-sector .

Nu

Op dit moment werken ongeveer 60 bedrijven met WebStock, en verwerken meer dan 7500 gebruikers in hun magazijn dagelijks duizenden orderregels met WebStock. Dit ondersteunen we met een team van ontwikkelaars en supportmedewerkers: Bas Volkers(mede-eigenaar, softwareontwikkeling), Jasper Veldt(mede-eigenaar, Verkoop, Consultancy) Cyril Wijte (Support, Consultancy), Emile Eichenberger(Support, Ontwikkeling), Lolke Koopmans(Consultancy). Killian de Kok (Programmeur)

Wie zien er naar uit om ook uw magazijn te stroomlijnen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Tot snel!

Dit zeggen onze relaties over Webstock