Handelsbedrijven en e-commerce

WebStock biedt een krachtig en geavanceerd Warehouse Management Systeem (WMS) dat speciaal is ontworpen om de complexe uitdagingen van moderne handelsbedrijven en e-commerce bedrijven aan te pakken.

WebStock voor handelsbedrijven en e-commerce

WebStock – De WMS-oplossing voor handelsbedrijven en e-commerce bedrijven.

“WebStock biedt een krachtig en geavanceerd Warehouse Management Systeem (WMS) dat speciaal is ontworpen om de complexe uitdagingen van moderne handelsbedrijven en e-commerce bedrijven aan te pakken. Onze voorraadbeheer software met scanfunctionaliteit biedt een breed scala aan functies, waaronder verbeterde voorraadnauwkeurigheid, verhoogde efficiëntie en productiviteit met als resultaat betere klantenservice, kostenbesparingen en betere controle en inzicht.

Onze voorraadbeheer-software is perfect voor handels- en e-commercebedrijven met een eigen magazijn. We hebben naadloze API-koppelingen met verschillende ERP(Enterprise Resource Planning) oplossingen, webshops en handelsplatformen.

Magazijnbeheer

WebStock kan handels- en e-commerce bedrijven helpen hun magazijnactiviteiten te beheren door realtime inzicht te bieden in hun voorraadniveaus. Met onze voorraadbeheersoftware kunnen bedrijven voorraadniveaus bijhouden en voorraadaanvulling automatiseren, zodat ze voorraaduitval kunnen voorkomen en verspilling kunnen minimaliseren. Onze software kan bedrijven ook helpen met het plannen van de magazijnindeling, zodat ze hun ruimte kunnen optimaliseren en de efficiëntie kunnen verhogen.

Met behulp van barcodescanners en optimale looproutes kunnen inkooporders, verkooporders en replenishment snel worden verwerkt en de fouten tot een minimum beperkt. WebStock biedt ook de mogelijkheid 2d barcodes (QR codes) te lezen en genereren waarin zowel het artikelnummers als het partijnummer met datum is verwerkt. Dit maakt de kans op het pakken van verkeerde producten nog kleiner en dat met maar één scan!

Voorraadbeheer

WebStock kan handels- en e-commerce bedrijven helpen hun voorraadniveaus te beheren en het risico op overbevoorrading of onderbevoorrading te verminderen. Met onze software kunnen bedrijven bestelniveaus instellen, voorraadbewegingen volgen en voorraadwaarschuwingen automatiseren, zodat ze te allen tijde optimale voorraadniveaus kunnen behouden. Onze software biedt bedrijven ook waardevolle inzichten in hun voorraadniveaus, zodat ze weloverwogen beslissingen kunnen nemen over toekomstig voorraadbeheer.

API integratie met ERP/boekhoudpakketten, webshops en handelsplatformen

Maar dat is niet alles. Bij WebStock geloven we in het bieden van een volledige oplossing voor onze klanten. Daarom bieden we ook API-koppelingen met ERP/boekhoudpakketten zoals Exact Online, AFAS, Unit4, AccountView en Multivers. Hierdoor kunnen onze klanten hun voorraadbeheer naadloos integreren met hun handelsactiviteiten, boekhouding en financiën, wat hen tijd en moeite bespaart en hen in staat stelt om hun bedrijfsprocessen efficiënter te beheren.

Bovendien bieden we API-koppelingen met een aantal populaire handelsplatformen en webshops, zoals bol.com en Mijnwebwinkel, waardoor onze klanten hun voorraadbeheer en orderafhandeling rechtstreeks vanuit hun verkoopkanalen kunnen beheren. En als klap op de vuurpijl bieden we ook API-koppelingen met verschillende verzenders, waardoor onze klanten eenvoudig hun zendingen kunnen beheren en het verzendproces kunnen automatiseren.

Bij WebStock geloven we in het bieden van een allesomvattende oplossing voor onze klanten, met een robuust WMS dat naadloos integreert met andere belangrijke systemen en platforms. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe ons WMS uw bedrijf kan transformeren en uw activiteiten naar een hoger niveau kan tillen.”

Referenties

Sanitairwinkel, Rosmalen

Relatie sinds 2011

Het bedrijf Rorix BV is gericht op het beheren en exploiteren van sanitair-gerelateerde webshops in combinatie met fysieke showrooms. Met een assortiment van ruim 100.000 artikelen een een magazijn van ongeveer 13.000m2 is in 2011 gekozen voor WebStock om het magazijn en de goederenstroom te automatiseren.

HDD Group

Relatie sinds 2009

HDD GROUP biedt totaaloplossingen voor groepsfitness, indoor cycling, functional training, personal training en clubmanagement voor fitness professionals. Ze gebruiken de koppeling met Unit 4 om de de inkoop- en verkooporders af te handelen met Webstock.