Vraag een demo aan

Tijdens de demo bespreken we eerst wat uw specifieke wensen zijn en welke functionaliteiten voor u belangrijk daarbij horen. We laten zien welke basis functies we hebben en gaan vervolgens dieper in op uw specifieke wensen. Tijdens de demo werken we in een ‘live’ WebStock omgeving met barcodes, barcodescanning en alles wat u wenst te zien. We kunnen de demo bij u op locatie verzorgen, online geven of bij ons op kantoor.

We komen graag bij u langs

Persoonlijk contact is altijd prettig bij complexe zaken als voorraadbeheer. Ieder bedrijf heeft zijn eigen manier van werken en eigen bijzonderheden. Daarnaast is het voor uw bedrijf van groot belang om het juiste WMS te kiezen en wij begeleiden u daar graag goed bij vanaf de eerste stap. We komen daarom graag bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking en demo.

Online

Liever eerst een online demo? Dat kan natuurlijk ook! We maken gebruik van teamviewer om via internet de demo op uw computer te begeleiden. Het voordeel is dat u eenvoudig vanuit uw eigen omgeving met meerdere mensen de demo kunt volgen. en het kost u maar 1 a 2 uur tijd.

Alkmaar

U bent van harte welkom bij ons op kantoor zodat we alles kunnen laten zien van het systeem en het scannen. We laten zien hoe onze software samenwerkt met de mobiele scanners en printers.