Publieke en semi-publieke instellingen

Ons WMS is al jarenlang een bewezen oplossing voor publieke instellingen en we hebben succesvolle implementaties bij diverse klanten, waaronder de Gemeente Amsterdam, GGD Rotterdam en de Veiligheidsregio Gelderland.

WebStock voor publieke en semi-publiek instellingen

WebStock – De WMS-oplossing voor publieke en semi-publieke instellingen.

Ons WMS is al jarenlang een bewezen oplossing voor publieke instellingen en we hebben succesvolle implementaties bij diverse klanten, waaronder de Gemeente Amsterdam, GGD Rotterdam en de Veiligheidsregio Gelderland. Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat ons systeem heeft bijgedragen aan het verbeteren van de magazijnprestaties van deze klanten en heeft geholpen bij het efficiënter maken van hun logistieke processen.

Een van onze meest recente projecten was de implementatie van ons WMS voor de GGD Rotterdam. In het magazijn dat we voor hen beheren, slaan we corona-gerelateerde materialen op, zoals persoonlijke beschermingsmiddelen en vaccinatiematerialen. Ons WMS helpt de GGD Rotterdam om deze materialen op een georganiseerde en efficiënte manier op te slaan en te distribueren, wat cruciaal is voor de strijd tegen COVID-19.

Een ander succesvol project was de implementatie van ons WMS voor de Gemeente Amsterdam. We hielpen de postkamer voor daklozen van de gemeente te beheren, waar poststukken voor daklozen worden verzameld, georganiseerd en verspreid. Ons systeem heeft geholpen bij het verminderen van vertragingen in het verwerkingsproces en heeft het gemakkelijker gemaakt om te traceren waar elk poststuk zich bevindt, wat heeft geleid tot een verbeterde dienstverlening aan deze kwetsbare groep.

Bij InHolland, Domein Agri, Food and Life Sciences, waar we het registratieproces voor chemicaliën met ADR-codes beheren, biedt WebStock een veilige en gestructureerde registratie van deze gevaarlijke stoffen en helpt bij het monitoren van hun bewegingen, zodat aan alle wettelijke en veiligheidsvoorschriften wordt voldaan. Onze oplossing heeft geholpen om het beheer van gevaarlijke stoffen bij onze klanten te verbeteren en hun logistieke processen te optimaliseren.

Ons team heeft de expertise en ervaring om publieke instellingen te helpen bij het optimaliseren van hun magazijnactiviteiten. We bieden een WMS-oplossing die bewezen heeft te werken in de publieke sector en we zijn er trots op om te kunnen bijdragen aan het verbeteren van de dienstverlening aan burgers. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over onze succesvolle implementaties bij andere publieke instellingen en hoe we u kunnen helpen bij het verbeteren van uw magazijnactiviteiten.

Referenties

DWI Amsterdam

Relatie sinds 2011

Bij de gemeente Amsterdam werken de postkamers op de afdeling Dienst Werk en Inkomen met Webstock voor het beheer van de postmappen. Hiervoor is op de basis van Webstock een module gebouwd die alle specifieke functies van de postkamer kan uitvoeren.

GGD Rotterdam

Relatie sinds 2021

In het magazijn dat we voor hen beheren, slaat de GGD corona-gerelateerde materialen op, zoals persoonlijke beschermingsmiddelen en vaccinatiematerialen. Ons WMS helpt de GGD Rotterdam om deze materialen op een georganiseerde en efficiënte manier op te slaan en te distribueren, wat cruciaal is voor de strijd tegen COVID-19.

InHolland

Relatie sinds 2021

Bij InHolland, Domein Agri, Food and Life Sciences, waar we het registratieproces voor chemicaliën met ADR-codes beheren, biedt WebStock een veilige en gestructureerde registratie van deze gevaarlijke stoffen en helpt bij het monitoren van hun bewegingen, zodat aan alle wettelijke en veiligheidsvoorschriften wordt voldaan.

Rijnvicus, Alphen aan den Rijn

Relatie sinds 2022

Rijnvicus is een sociaal ontwikkelingsbedrijf, dat opleidingen biedt op het gebied van logistiek, horeca, metaaltechniek, groen en schoonmaak. Volwassenen vanaf 18 jaar worden hier praktijkgericht opgeleid zodat ze kunnen doorstromen naar een betaalde baan. Tom van der Velde is projectleider logistiek. Hij introduceerde Webstock binnen de logistieke leerlijn. “In ons magazijn, waarbij wij overigens voor echte klanten werken, maken kandidaten kennis met de wereld van de logistiek. Binnen het magazijn hebben we een leeromgeving gecreëerd waar kandidaten leren werken met een WMS-systeem. Daarvoor gebruiken we Webstock.”