Referenties

Dit zeggen relaties van WebStock

WebStock heeft de afgelopen jaren prachtige relaties opgebouwd met verschillende klanten in diverse branches. We zijn trots op de samenwerkingen die hebben geleid tot mooie ontwikkelingen en oplossingen die bijdragen aan de groei van de applicatie. Lees hieronder enkele testimonials van onze relaties.

Meer weten over de mogelijkheden van WebStock voor uw organisatie?

Sanitairwinkel, Rosmalen

Relatie sinds 2011

Sanitairwinkel heeft een assortiment van ruim 100.000 artikelen een een magazijn van ongeveer 13.000m2 is in 2011 gekozen voor WebStock om het magazijn en de goederenstroom te automatiseren.

De reactie van de klant:

API’s en klant-specifieke aanpassingen

“Sanitarwinkel gebruikt Webstock al langer dan 9 jaar. WebStock is…”

Logo rorix

Daavision, Oss

Relatie sinds 2014

Daavision is een snelgroeiende, innovatieve producent van organische vetzuren die ingezet worden in de agrarische sector. Voor productie en handelsgoederen vertrouwt Daavision sinds 2014 op WebStock.

De reactie van de klant:

Van inkoop, voorraadbeheer, planning tot verkoop

“Webstock geeft de gebruiker snel overzicht in de status van orders. Dankzij het gebruikersgemak…”

Logo daavision

Every Day Logistics, Almere

Relatie sinds 2021

Every Day Logistics is een logistieke dienstverlener die zicht richt op nationaal en internationaal transport, fulfilment services en warehousing. Opdrachtgevers zijn o.a. farmaceutische bedrijven.

De reactie van de klant:

Fulfilment services en Warehousing

“Deze producten zitten in exact dezelfde witte doosjes met daarop eenzelfde etiket….”

Logo everyday logistics

IAA, Hoofddorp

Relatie sinds 2021

International Airfreight Associates B.V. is an independent and reliable partner, offering comprehensive and competitive airfreight services towards agents only. We offer an overall solution in the supply chain logistics.

De reactie van de klant:

Items snel verwerken en altijd overzicht

“Ons bedrijf is flink aan het groeien, we ontvangen steeds meer producten. Ik werkte met Excelbestanden …”

Logo IAA

Rijnvicus, Alphen aan den Rijn

Relatie sinds 2022

Rijnvicus is het sociaal ontwikkelbedrijf van de gemeente Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop. Wij bieden wegen naar werk voor mensen voor wie de arbeidsmarkt (nog) niet gemakkelijk te bereiken is.

De reactie van de klant:

Leeromgeving WMS-systeem

“In ons magazijn maken kandidaten kennis met de wereld van de logistiek…”

Logo Rijnvicus

Spits, Alkmaar

Relatie sinds 2020

SPITS Alkmaar produceert Medicijnrollen met verschillende medicijnen. Voor de registratie van de voorraad met bijbehorende chargenummers vertrouwen ze in hun magazijn op WebStock.

De reactie van de klant:

Registratie voorraad en chargenummers

“Daar waar de farmacie al langere tijd gewend is aan een verpakking met een 2-dimensionale (QR) barcode, was…”

Logo Spits

Altena Express, Utrecht

Relatie sinds 2021

Altena Express is een grote 4pl logistieke dienstverlener in het midden van het land. Van warehousing tot uitgebreide 4pl full servicing dienstverlening waarbij de klant volledig wordt ontzorgd.

De reactie van de klant:

Warehouse management systeem

“Op een dag kom je tot de ontdekking dat het warehouse management systeem waarmee je werkt….”

Logo Altena

Van Wezel, Breda

Relatie sinds 2009

Van Wezel Verpakkingen Breda BV is totaalleverancier van verpakkingsmateriaal voor voedingsmiddelen. Zij zijn toeleverancier aan o.a. retail, verswarengrossiers en producenten van voedingsmiddelen.

De reactie van de klant:

Grotere aanbieders vele malen duurder

“Wij werken inmiddels al vele jaren met WebStock magazijnbeheer. We hebben voor WebStock gekozen…”

Logo Rijnvicus

HDD Group, Waalwijk

Relatie sinds 2009

HDD GROUP biedt totaaloplossingen voor onder andere groepsfitness, indoor cycling, functional training, personal training en clubmanagement voor fitness professionals.

De reactie van de klant:

Werkt zéér eenvoudig en simpel..

“Eind 2019 gestart met Webstock en wij zijn hier zeer tevreden over. De koppeling met Unit4 Multivers…”

Logo HDD Group

Beauty Agency Europe, Etten-Leur

Relatie sinds 2012

Beauty Agency Europe BV verkoopt o.a. via de sites the-nailcompany.nl, goedkoopstenagelproducten.nl, goedkoopsteharsproducten.nl en nagelgroothandel.net hun beautyproducten.

De reactie van de klant:

Een aanrader..

“we werken nu al een lange periode met dit systeem en zijn er erg tevreden over. Als er …”

Logo Beauty Agency Europe

Jabostone

Relatie sinds 2022

Jabostone is een tegelgroothandel die tegels importeert uit Spanje en Italië en een flinke hoeveelheid tegels op voorraad heeft op de locatie in Venlo. In de tegelhandel werken we met batches, het is voor ons belangrijk dat we per batch kunnen leveren vanuit onze voorraad

De reactie van de klant:

Een aanrader..

.“Ik ken geen enkel ander platform dat dit aanbiedt. Wij zijn er erg blij mee. En onze klanten ook.”

Logo Jabostone

WebStock wordt o.a. gebruikt door:

KONINKLIJKE VERENIGING HET COMITÉ VAN GRAANHANDELAREN
Relatie sinds 2009

Voor het Comova Project heeft WebStock in samenwerking met Peterson Control Unit Group, een magazijn applicatie op maat gemaakt voor het opslaan en verzenden van monsters.

DATEC WINKELTECHNIEK
Relatie sinds 2016

Datec Winkeltechniek levert opberg- en presentatiesystemen voor een moderne en stijlvolle winkelinrichting. Datec gebruikt Webstock voor het inzamelen van de verkooporders in het magazijn. De verkooporders en inkooporders zijn gekoppeld aan hun Exact systeem.

Logo Datec

BONESCA
Relatie sinds 2016

Bonesca is een grote internationale vishandel. In hun koelhuis slaan ze grote partijen vis op voor levering aan bedrijven over de hele wereld. Door de koppeling met Exact aan Webstock hebben ze een krachtige tool om de partijen , lotnummers en THT/BBF data te registreren.

Logo Bonesca

NATURESHOUSE
Relatie sinds 2015

Natureshouse is een groothandel voor gezondheidsproducten, (natuurlijke) cosmetica en gezonde voeding. Voor de afhandeling van hun inkoop-, en verkooporders in het magazijn gebruiken zij de draadloze handscanners van Zebra.

Logo Nature's House

HOFKABELFABRIEK
Relatie sinds 2011

Hofkabelfabriek is al sinds 1934 producent van zwakstroomkabel. Voor het bijhouden van de voorraad en locaties gebruiken ze WebStock.

Logo Hofkabelfabriek

DWI AMSTERDAM
Relatie sinds 2011

Bij de gemeente Amsterdam werken de postkamers op de afdeling Dienst Werk en Inkomen met Webstock voor het beheer van de postmappen. Hiervoor is op de basis van Webstock een module gebouwd die alle specifieke functies van de postkamer kan uitvoeren.

Logo DWI Amsterdam

ORSATEL
Relatie sinds 2018

Zoals zij zelf zeggen: Orsatel verbindt. Sinds 2007 leggen zij netwerken aan in heel Nederland. Ze zijn specialist op het gebied van bekabelde en draadloze communicatie netwerken voor telecom aanbieders, installateurs, aannemers en het MKB. Ze regelen voor zo’n honderd monteurs de bevoorrading en de magazijnvoorraad met behulp van WebStock.

Logo Orsatel

WEFULFIL
Relatie sinds 2019

Wefulfil heeft ruim 85 jaar ervaring als specialist in het bedenken én perfect uitvoeren van fulfilment-oplossingen en warehouse-oplossingen.

Logo Wefulfil

BASTION HOTEL GROEP
Relatie sinds 2013

Het Centrale magazijn voor alle gebruiksgoederen van de hotels van Bastion Hotel Groep word met WebStock beheerd. De goederen worden na tijdelijke opslag doorgeleverd aan de de hotels door heel Nederland.

Logo Bastion Hotel

VAN DER MOOLEN FOODGROUP
Relatie sinds 2014

Van der Moolen Foodgroup in Enschede fabriceert en handelt in een ruim assortiment mie, noodles, rijst en pasta’s, gedroogd en gekookt. Voor de productie, opslag en transport gebruiken zij WebStock. Webstock registreert ook de batchnummers (partijnummers/lotnummers) met de THT om controle te houden op de juiste levering.

Logo Van der Moolen

LOODS 5
Relatie sinds 2017

Loods 5 biedt woon- en lifestyle gerelateerde artikelen van verschillende importeurs, groothandelaren en fabrikanten aan onder een dak. Voor de registratie van in en uitgaande goederen in het centrale magazijn ven de dochteronderneming De Fineerfabriek, gebruiken ze sinds 2018 WebStock. De winkels vullen zelf via de front-office module de bestellingen in. De inkooporders komen via een FTP-koppeling uit Unit4.

Logo Lods 5

Heeft u een vraag / opmerking of wilt u een demo aanvragen?

Wilt u weten welke mogelijkheden Webstock kan bieden voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie.