Waarschuwing

Het formulier #2 bestaat niet of is niet gepubliceerd.

De Wijndragers

Relatie sinds 2015
De Wijndragers is een moderne mosterd-, dressing- en sauzen producent waar het oude ambacht nog hoog in het vaandel staat. Met WebStock registreert De Wijndragers hun partijnummers in samenwerking met Mamut, In 2019 is Mumut vervangen door Exact-online.

Eerste introductie Productie module

Voor het  produceren van mosterd dressings en sauzen beschikt de Wijndragers over een deels geautomatiseerde productieomgeving. Toch blijft het daadwerkelijk produceren van de inmiddels wereldwijd befaamde mosterd nog altijd grotendeels handwerk.

Omdat het zeer belangrijk is om de tracking en tracing op orde te hebben voor audits van de NVWA is in 2018 de vraag aan WebStock gesteld om dit in het WMS van WebStock op te lossen. Hiervoor hebben we samen met de Wijndragers een productie- en recepten-module in WebStock ontwikkeld waarbij door tracking en tracing altijd de grondstoffen met hun batchnummers van eindproducten zijn te herleiden in een paar klikken.

Na de introductie van de productie-module in Webstock kwamen snel nieuwe klanten met dezelfde wens voor hun productieproces. Op dit moment werken naast de Wijndragers ook onze relaties Orsatel en Heusinkveld met de productie- en recepten-module van WebStock 

Reactie van de klant

Een echte aanrader.. De Wijndragers BV gebruikt sinds 5 jaar het voorraadbeheer systeem van Webstock. Inmiddels draait onze expeditie met in- en uitgaande stroom volledig op het programma. Sinds vorig jaar draait onze productie afdeling ook de productie en recepten module van het programma. We hebben samen met Webstock de productiemodule toegevoegd om ons proces compleet te maken.
Korte lijnen, vaste contactpersonen en een betaalbare oplossing. Een echte aanrader!

Reactie van Milos ter Huurne
Operationeel manager

Heeft u een vraag / opmerking of wilt u een demo aanvragen?

Wilt u weten welke mogelijkheden Webstock kan bieden voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie.