Over Webstock

Missie

Onze missie is het leveren van een betaalbare WMS oplossing voor het MKB. Iedere klant, elk magazijn heeft zijn eigen werkwijze. Wij vinden het steeds weer een uitdaging om een nieuw magazijn efficiënt te maken. Onze kracht zit in het leveren van een totaal pakket. De combinatie van software, barcodescanners, labelprinters en training zorgen voor controle en rust in het magazijn. Ook voor betaalbare maatwerk oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. We maken vaak in opdracht van de klant extra functionaliteit of gehele modules als uitbreiding op het standaard programma.

Ontstaan

In 2005 is de eerste versie van WebStock ingezet voor het oplossen van voorraadbeheerproblemen in de agrarische sector. Dit was meteen een succes door de eenvoud van de applicatie en het inzetten van PDA's (voorloper van de smartphone). Na een paar jaar merkten we dat er ook veel behoefte was aan een eenvoudig magazijnbeheersysteem in andere sectoren. Door het invoeren van barcodes en scanners en het algemeen maken van de software heeft WebStock zijn markt verbreed. Webstock wordt nu ingezet voor webshops, bedrijven in de productie-, voedingsmiddelen- en transport-sector .

Nu

Op dit moment werken ongeveer 40 bedrijven met WebStock, en verwerken ongeveer 300 gebruikers in hun magazijn dagelijks duizenden orderregels met WebStock. Dit ondersteunen we met een team van 6 mensen waarvan vijf man: Bas Volkers(eigenaar), Cyril Wijte(Support, Consultantcy), Emile Eichenberger(Support, Ontwikkeling), Jasper Veldt(Verkoop, Consultancy) en Lolke Koopmans(Consultancy) en daarnaast onze telefoniste en administratief medewerkster Freya Muller.

Wie zien er naar uit om ook uw magazijn te stroomlijnen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Tot snel!

Dit zeggen onze relaties over Webstock
 • Rorix, Rosmalen

  Relatie sinds 2011

  Het bedrijf Rorix BV is gericht op het beheren en exploiteren van woongerelateerde webshops in combinatie met fysieke showroom(s). Met een assortiment van ruim 100.000 artikelen een een magazijn van ongeveer 7000m2 is in 2010 gekozen voor WebStock om het magazijn en de goederenstroom te automatiseren.

  De reactie van de klant:

  API's en klantspecifieke aanpassingen..
  Sanitarwinkel gebruikt Webstock al langer dan 5 jaar. Webstock is easy to pickup, laagdrempelig en uitermate krachtig. Daarnaast kan je met behulp van verschillende API's een naadloze koppeling maken met Webstock. Ook wordt er vanuit Webstock meegedacht en ontwikkeld om de software beter aan te laten sluiten op de business.

  Reactie van Osman Yucekaya,
  IT manager bij Rorix.

 • Daavision, Oss

  Relatie sinds 2014

  Daavision is een snelgroeiende en innovatieve producent van organische vetzuren die ingezet worden in de agrarische sector. Vanuit de vestiging in Oss biedt Daavision haar nationale en internationale klanten de meest innovatieve oplossingen op het gebied van diergezondheid en voedselveiligheid. Voor productie en handelsgoederen vertrouwd Daavision sinds 2014 op WebStock.

  De reactie van de klant:

  Van inkoop, voorraadbeheer, planning tot verkoop..
  Webstock geeft de gebruiker snel overzicht in de status van orders. Dankzij het gebruikersgemak van Webstock is de kans op foute transacties gereduceerd. Een belangrijke functie is de track en trace systematiek in Webstock. Door onze activiteiten moet Daavision snel grondstoffen kunnen traceren met Webstock is deze opzoektijd gereduceerd naar maximaal 5 minuten. Een andere belangrijke toegevoegde waarde is de rapportagefunctie voor de ondersteuning bij het analyseren van bestelpatronen en voorraadoptimalisatie.

  Reactie van Arjan de Ruyter,
  Operations Manager Daavision.

 • De Wijndragers, Zwolle

  Relatie sinds 2015

  De Wijndragers is een moderne mosterd-, dressing- en sauzen producent waar het oude ambacht nog hoog in het vaandel staat. Met WebStock registreert De Wijndragers hun partijnummers in samenwerking met Mamut, In 2019 is Mumut vervangen door Exact-online.

  De reactie van de klant:

  Een echte aanrader..
  De Wijndragers BV gebruikt sinds 5 jaar het voorraadbeheer systeem van Webstock. Inmiddels draait onze expeditie met in- en uitgaande stroom volledig op het programma. Sinds vorig jaar draait onze productie afdeling ook de productie en recepten module van het programma. We hebben samen met Webstock de productiemodule toegevoegd om ons proces compleet te maken. Korte lijnen, vaste contactpersonen en een betaalbare oplossing. Een echte aanrader!

  Reactie van Milos ter Huurne,
  Operationeel manager

 • Heusinkveld, Groningen

  Relatie sinds 2019

  Heusinkveld is een van de eerste bedrijven die hoogwaardige oplossingen aanbied voor professioneel race-simulator gebruik, denk aan gas- en rempedalen. Een team van 13 medewerkers bedienen duizenden klanten over de hele wereld. Voor het magazijn, de productie en de eindmontage van hun producten vertrouwen ze op de productiemodule van Webstock.

  De reactie van de klant:

  Gebruiksvriendelijke interface..
  We hebben WebStock geïmplementeerd bij de inrichting van een groter magazijn. De gebruiksvriendelijke interface zorgt ervoor dat het systeem zeer werkbaar is. Naast correct magzijnbeheer is het voor ons erg prettig dat volledige productrecepten in één keer kunnen worden uitgekocht. Doordat we de hardware mee hebben laten leveren was de integratie van de scanners en printers snel en eenvoudig. De toegang tot de ontwerper van Webstock is laagdrempelig en persoonlijk waardoor issues of custom wensen direct werden opgepakt. Dit is de infrastructuur voor groei!

  Reactie van Remco Hitman,
  Operationeel manager bij Heusinkveld Engineering.

 • Van Wezel, Breda

  Relatie sinds 2009

  Van Wezel Verpakkingen Breda BV is totaalleverancier van verpakkingsmateriaal voor voedingsmiddelen. Zij zijn toeleverancier aan onder andere retail, verswarengrossiers en producenten van voedingsmiddelen. Sinds 2009 werkt VanWezel met WebStock voor het beheer van het magazijn en voor het overzicht op inkoop en verkoop. Ze gebruiken WebStock met een orderkoppeling naar hun KING ERP-systeem.

  De reactie van de klant:

  Erg tevreden..
  Wij werken inmiddels al vele jaren met WebStock magazijnbeheer. We hebben voor WebStock gekozen nadat we hun mogelijkheden vergeleken hebben met de pakketten van de grotere aanbieders die vele malen duurder zijn. Dit is een prima keuze geweest! Een van de sterke punten is het feit dat er zeer snel aanpassingen uitgevoerd kunnen worden op ons verzoek. We zijn erg tevreden!

  Reactie van Ruud Verwoerd,
  Financieel en Logistiek manager

 • HDD Group

  Relatie sinds 2019

  HDD GROUP biedt totaaloplossingen voor groepsfitness, indoor cycling, functional training, personal training en clubmanagement voor fitness professionals. Ze gebruiken de koppeling met Unit 4 om de de inkoop- en verkooporders af te handelen met Webstock.

  De reactie van de klant:

  Werkt zéér eenvoudig en simpel..
  Eind 2019 gestart met Webstock en wij zijn hier zeer tevreden over. De koppeling met Unit4 Multivers was even zoeken, maar uiteindelijk werkt dit ook prima. Webstock zelf werkt zeer eenvoudig en simpel

  Reactie van Bart van Pruissen,
  Business manager

 • Beauty agency europe, Etten-Leur

  relatie sinds 2012

  Beauty agency europe BV verkoopt via de sites the-nailcompany.nl, goedkoopstenagelproducten.nl, goedkoopsteharsproducten.nl, nagelgroothandel.net en goedkoopstepedicureproducten.nl hun beautyproducten. In 2011 heeft WebStock de koppeling gemaakt tussen de webshops en de orderverwerking in het magazijn.

  De reactie van de klant:

  Een aanrader..
  we werken nu al een lange periode met dit systeem en zijn er erg tevreden over. Als er een probleem is ( wat bijna nooit is) word het snel opgepakt en verholpen. Het werkt prettig en snel. Scheelt een hoop tijd. een echte aanrader!

  Reactie: van Rene van der Beek,
  eigenaar

  Heeft u een vraag / opmerking of wilt u een demo aanvragen?

  Wilt u weten welke mogelijkheden Webstock kan bieden voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie.