Magazijn-software
met barcode scanner

Door middel van een barcode label en een handheld barcode scanner kunt u artikelen eenvoudig in-, of afboeken. Hierdoor werkt WebStock in combinatie met de eigen barcode software tijdbesparend en draagt zorg voor een foutloze bewerking van gegevens. Uiteraard levert WebStock de geschikte handheld barcode scanners met het systeem aan. Bovendien kunt u uw eigen barcodes ontwerpen en printen in uw WebStock systeem.
Barcode labels printen

Wij bieden met de beste combinatie van barcode software en ZEBRA printers. Met WebStock kunt u eenvoudig uw eigen labels ontwerpen en printen op elk type ZEBRA printer. De printers kunt u door de netwerkverbinding overal in uw magazijn plaatsen waar u een netwerk aansluiting kunt realiseren.


Barcode labels
U kunt de barcode labels afdrukken voor artikelen, opslaglocaties, voorraaditems, serienummers, gebruikers, partijen, inkooporders en verkooporders. Elke opslag lokatie en artikel krijgt zijn eigen unieke barcode label. Deze kan door WebStock gegenereerd en uitgeprint worden. Als u voor uw stelling in het magazijn staat kunt u met de draadloze barcode scanner de label scannen en direct de voorraad op die locatie bekijken en bewerken. Met het verwerken van de orders zorgen de barcodes voor een foutloze order pick en place routine.

Draadloze Barcode scanner
De met barcode scanner Symbol MC9090 van Motorola is een zeer krachtige tool om in combinatie met WebStock te gebruiken. Door de webinterface kunnen alle voorraadhandelingen gedaan worden in het magazijn. Actuele voorraad bekijken, verplaatsen, distribueren, pick-, en place-lijsten afwerken, etcetera, en alles real-time en draadloos. Als u de voorraad bewerkt in het magazijn, wordt dit meteen op het kantoor zichtbaar gemaakt! Webstock heeft alle techniek in huis om het beheren van uw magazijn met barcodes optimaal te laten verlopen!
Heeft u een vraag / opmerking of wilt u een demo aanvragen?

Wilt u weten welke mogelijkheden Webstock kan bieden voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie.

Wat is de bedrijfsnaam?
Wie is de contactpersoon
Wat is uw Emailadres?
Wat is je telefoonnummer?
Wat is uw vraag of opmerking?