Magazijnsoftware met barcode scanner

Door middel van een barcodelabel en een handheld barcodescanner kunt u artikelen eenvoudig op-, of afboeken in het magazijn. In combinatie met de geïntegreerde barcode generator werkt WebStock tijdbesparend en bent u bovendien verzekerd van een foutloze bewerking van gegevens. Uiteraard levert WebStock de geschikte handheld barcode scanners met het systeem aan. Bovendien kunt u uw eigen barcodelabels ontwerpen en printen in uw WebStock systeem.

Barcode labels printen

Wij bieden met de beste combinatie van barcode software en ZEBRA printers. Met WebStock kunt u eenvoudig uw eigen labels ontwerpen en printen op elk type ZEBRA printer. De printers kunt u door de netwerkverbinding overal in uw magazijn plaatsen waar u een netwerk aansluiting kunt realiseren.

printer label
labels rol

Barcode labels

U kunt de barcode labels afdrukken voor artikelen, opslaglocaties, voorraaditems, serienummers, gebruikers, partijen, inkooporders en verkooporders. Elke opslaglocatie en artikel krijgt zijn eigen unieke barcodelabel. Deze kan door WebStock gegenereerd en uitgeprint worden. Als u voor uw stelling in het magazijn staat kunt u met de draadloze barcodescanner het label scannen en direct de voorraad op die locatie bekijken en bewerken. Met het verwerken van de orders zorgen de barcodes voor een effici├źnte en foutloze order-pick en place routine. Dit bespaart kosten en door minder fpouten vergroot u de klanttevredenheid!

Draadloze Barcode scanner

De met barcode scanner Symbol MC3300 van Motorola is een zeer krachtige tool om in combinatie met WebStock te gebruiken. Door de webinterface kunnen alle voorraadhandelingen gedaan worden in het magazijn. Actuele voorraad bekijken, verplaatsen, distribueren, pick-, en place-lijsten afwerken, etcetera, en alles real-time en draadloos. Als u de voorraad bewerkt in het magazijn, wordt dit meteen op het kantoor zichtbaar gemaakt! Webstock heeft alle techniek in huis om het beheren van uw magazijn met barcodes optimaal te laten verlopen!

draaloze scanners

Heeft u een vraag / opmerking of wilt u een demo aanvragen?

Wilt u weten welke mogelijkheden Webstock kan bieden voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie.