Prijzen voor het aanschaffen van WebStock

De kosten voor het software programma WebStock zijn verdeeld in de jaarlijks terugkerende licentiekosten en eenmalige kosten, zoals de aanschaf van uw hardware, de werkzaamheden voor het inbedrijfstellen van het systeem en eventueel de opleiding van uw personeel in het magazijn.

Via de jaarlijkse licentieovereenkomst krijgt u een jaar lang telefonisch support en wordt uw WebStock programma gedurende het jaar, voorzien van alle nodige updates en bug-fixes.

Basis
Basic

€ 175
per maand

(€ 2.100,- per jaar)

✓ Telefonisch support
✓ 1-2 Gebruikers
✓ 1 Magazijn
✓ 1 3PL koppeling

De Basis licentie is voor één magazijn en één tot twee gebruikers. De applicatie draait op een Cloud-Server van WebStock en is via uw eigen subdomein [uwbedrijfsnaam].webstock.nl toegankelijk.

Extra
Extra

€ 275
per maand

(€ 3.300,- per jaar)

✓ Telefonisch support
✓ 3-10 Gebruikers
✓ 1 Magazijn
✓ Onbeperkt 3PL koppelingen
✓ Front-Office

Met de Licentie Extra hebben 3 tot 10 gebruikers toegang tot de applicatie. Ook kunt u gebruik maken van de Front office module. En kunt u een onbeperkt aantal derde partij logistieke (3PL) koppelingen aanmaken. Extra opties zijn: de module Productie en recepten (€ 75 p/m), de module Zone en Batch picking (€ 75 p/m), extra magazijn (€ 100 p/m/magazijn)

Uitgebreid
Extensive

€ 450
per maand

(€ 5.400,- per jaar)

✓ Telefonisch support
✓ 11-25 Gebruikers
✓ 1-4 Magazijnen
✓ Onbeperkt 3PL koppelingen
✓ Front-Office
✓ Productie en recepten

De licentie Uitgebreid komt van pas wanneer u op meerde locaties door het land magazijnen heeft en de orderstromen wilt scheiden. Voor elk magazijn kunt u per gebruiker aparte machtigingen toekennen. U kunt tot 25 gebruikers registeren. Extra optie is de Zone en Batch picking module (€ 75 p/m)

Compleet
Complete

€ 950
per maand

(€ 11.400,- per jaar)

✓ Telefonisch support
✓ 26+ Gebruikers
✓ 5+ Magazijnen
✓ Onbeperkt 3PL koppelingen
✓ Front-Office
✓ Productie en Recepten
✓ Zone en Batch picking
✓ Beschikbaar On premises

Met de Compleet licentie Heeft u alle opties die WebStock te bieden heeft, kijk hieronder voor de uitleg of neem contact met ons op

Aanvullende modules
Bij verschillende licenties krijgt u aanvullende modules met extra functionaliteiten

Frontoffice

vanaf licentie
Extra

• Onbeperkt gebruikers
• Invoeren bestellingen

Met de Front office module kunt u onbeperkt voor uw klanten toegang instellen tot een afgeschermd (front office) gedeelte van webstock. Hierbij kan uw klant zijn eigen voorraad inzien. Als u voorraad houdt van uw klant, kan hij zelf de voorraad via de front office raadplegen en hiervoor (drop-ship) bestellingen aanmaken.

Extra magazijnen

vanaf licentie
Uitgebreid

• Gescheiden orderstromen
• verschillende machtigingen

De Extra magazijnen komen van pas wanneer u op meerde locaties door het land magazijnen heeft en de orderstromen wilt scheiden. Voor elk magazijn kunt u per gebruiker aparte machtigingen toekennen.

Productie

vanaf licentie
Compleet

• Recepten
• Batch-tracking
• THT-registratie

Met de Productie en Recepten module kunt u Productieorders aanmaken en afhandelen op basis van ingegeven recepten. U kunt in een recept (Bill of materials) grondstoffen en eindproducten definiëren en als interne- of productie order afhandelen.

Zone Batch

vanaf licentie
Compleet

De Zone- en Batch-Picking module is op dit moment nog in test fase en zal medio september 2021 volledig beschikbaar zijn

Webstock werkt o.a. voor:
Heeft u een vraag / opmerking of wilt u een demo aanvragen?

Wilt u weten welke mogelijkheden Webstock kan bieden voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie.