Magazijnbeheer software voor diverse branches

WebStock is web-based, werkt in de Cloud en stroomlijnt via barcode scanning de processen in elk magazijn. Van webwinkels tot bedrijven in de productie en transport sector gebruiken webstock al vele jaren. Bent u benieuwd of WebStock iets is voor uw bedrijf? Vraag nu de vrijblijvende online demo aan.

WebStock ook geschikt voor uw branche?

Het voorraadbeheer programma WebStock is in iedere branche toepasbaar. Of het nu gaat om de Groothandel, Productie, Transport, Opslag of installatietechniek magazijnbeheer: WebStock voorrraad- magazijnbeheer heeft altijd een passende oplossing voor u. Het basispakket is eenvoudig uit te breiden waardoor het voorraadbeheer programma WebStock altijd bij uw onderneming past.

Dankzij WebStock Voorraadbeheer is het voortaan voor elke medewerker mogelijk om draadloos vanaf elke locatie actuele gegevens in het voorraadbeheer systeem toe te voegen. Uw werknemer kan de wijzigingen verwerken door middel van een Handheld computer (PDA). Onze vooraad- magazijnbeheer software in combinatie met een aantal PDA's maakt uw voorraadbeheer vanaf de werkvloer inzichtelijk!

Branches waarin WebStock actief is:


Logistieke dienstverlening, 3PL en warehousing

WebStock voorraadbeheer met barcodescanning is zeer geschikt voor logistieke dienstverleners, 3PL en warehousing. Handelsbedrijven, fulfilment bedrijven en webshops gebruiken WebStock voor hun voorraadbeheer. Klanten als St van den Brink, Altena Express, Visser Transporten 


Installatiebedrijven, bouw en infra

Speciaal voor bedrijven in de installatiebranche en bouwbedrijven heeft WebStock voorraadbeheer voor servicebussen met barcodescanning of RFID. Koppelingen met planningssoftware zoals 2Solar zorgen voor aanzienlijke effici├źntie slagen.


Productiebedrijven

Goed voorraadbeheer en track&trace is voor productiebedrijven zeer belangrijk. Met de uitgebreide recepten/productie module in combinatie met partijregistratie inclusief productie-, t.h.t.-, expiratiedatum heeft u grip op alle processen en de volledige voorraad binnen uw complexe productieomgeving.

Webstock werkt o.a. voor: