Magazijnbeheer software

WebStock is web-based, werkt in de Cloud en stroomlijnt via barcode scanning de processen in elk magazijn. Van webwinkels tot bedrijven in de productie en transport sector gebruiken webstock al vele jaren. Bent u benieuwd of WebStock iets is voor uw bedrijf? Vraag nu de vrijblijvende online demo aan.

WebStock ook geschikt voor uw branche?

Het voorraadbeheer programma WebStock is voor elke branche toepasbaar. Of het nu gaat om de Groothandel, Productie, Transport, Opslag of agrarische sector of om algemeen magazijnbeheer: WebStock is een voorraad- magazijnbeheer programma dat we op maat kunnen leveren . Het basispakket is modulair opgebouwd en eenvoudig aan te passen waardoor het voorraadbeheer programma WebStock ook in uw bedrijf worden ingezet.

Dankzij WebStock Voorraadbeheer is het voortaan voor elke medewerker mogelijk om draadloos vanaf elke locatie actuele gegevens in het voorraadbeheer systeem toe te voegen. Uw werknemer kan de wijzigingen verwerken door middel van een Handheld computer (PDA). Onze vooraad- magazijnbeheer software in combinatie met een aantal PDA's maakt uw voorraadbeheer vanaf de werkvloer inzichtelijk!


Branches waarin WebStock actief is:

  • Transport & Logistiek

  • Retail

  • Groothandel

  • Productie

  • Agrarisch

Heeft u een vraag of wilt u een demo aanvragen?

Wat is de bedrijfsnaam?
Wie is de contactpersoon
Wat is uw Emailadres?
Wat is je telefoonnummer?
Wat is uw vraag of opmerking?
Webstock werkt o.a. voor: