Waarschuwing

Het formulier #2 bestaat niet of is niet gepubliceerd.

Magazijnbeheer software

WebStock is web-based, werkt in de Cloud en stroomlijnt via barcode scanning de processen in elk magazijn. Van webwinkels tot bedrijven in de productie en transport sector gebruiken webstock al vele jaren. Bent u benieuwd of WebStock iets is voor uw bedrijf? Vraag nu de vrijblijvende online demo aan.

Wireless (Draadloos) Voorraadbeheer met PDA of Handheld

Handheld computer - PDA
Het WebStock PDA voorraadbeheer programma maakt het voor elke medewerker mogelijk om met behulp van een handheld computer (PDA of PALM), vanaf elke locatie, gegevens in het voorraadbeheer programma toe te voegen. Wijzigingen in de voorraad worden met eenvoudige handelingen op de PDA ingevoerd. Deze wijzigingen worden direct via de draadloze verbinding naar de centrale computer gestuurd, waar de centrale computer (webserver) de gegevens in het systeem verwerkt. Het aantal PDA's dat via WebStock aan het voorraadbeheer programma kan worden aangesloten is onbeperkt. Wilt u een extra PDA aan uw WebStock voorraadbeheer programma toevoegen? Geen probleem, het programma is daar voor uitgerust.

Wireless Voorraadbeheer
De Handheld computer staat rechtstreeks in verbinding met de centrale computer via een draadloze(Wireless of WiFi) verbinding De wijzigingen die de medewerkers via de PDA in het voorraadbeheer systeem aanbrengen zijn onmiddellijk voor iedereen zichtbaar. Kortom: met WebStock heeft u altijd en overal uw voorraad paraat!

Heeft u een vraag of wilt u een demo aanvragen?

Webstock werkt o.a. voor: