Logistieke dienstverlening, 3PL en warehousing
WebStock voor de logistieke sector

Met ons Warehouse Management System (WMS)  bieden wij niet alleen oplossingen voor Third-Party Logistics (3PL) en Fourth-Party Logistics (4PL) dienstverleners, maar ook voor hun eindklanten. Ons speciale klantenportaal stelt eindklanten in staat om hun orders te beheren en hun voorraadniveaus realtime te monitoren, wat de transparantie en klanttevredenheid verhoogt.

Magazijnbeheer

WebStock voorraadbeheer software stelt 3PL- en 4PL-bedrijven in staat om realtime inzicht te krijgen in hun voorraadniveaus en om de goederenontvangst, opslag, orderpicking, verpakking en verzending van goederen te beheren en te automatiseren. Dit verhoogt de efficiëntie en maakt het mogelijk om meer orders te verwerken in minder tijd. Bovendien kunnen bedrijven met behulp van ons WMS de arbeidskosten verlagen en de productiviteit van hun werknemers verhogen.

Klantportal

Met ons klantenportaal kunnen eindklanten niet alleen hun orders bekijken, maar ook orders plaatsen en bewerken, hun voorraadniveaus realtime inzien en artikelen toevoegen of bewerken. Dit verhoogt de transparantie en verbetert de klantenservice. Bovendien kunnen bedrijven met behulp van ons WMS de orderafhandeling versnellen, de nauwkeurigheid verbeteren en de levertijden verkorten. Dit zorgt voor tevreden klanten en helpt om klantrelaties te versterken.

Voorraadbeheer

Ons WMS helpt 3PL- en 4PL-bedrijven ook om hun kosten beter te beheersen. Met realtime inzicht in de voorraadniveaus kunnen bedrijven hun inkoop beter plannen en kunnen ze de kosten van overtollige voorraad verminderen. Bovendien helpt ons WMS bedrijven om de opslagruimte efficiënter te benutten en kunnen ze kosten besparen op arbeid en administratie. Met ons klantenportaal kunnen eindklanten ook beter inzicht krijgen in de kosten en hun budget beter beheren.

Rapportages

Ons WMS biedt geavanceerde rapportagemogelijkheden. Bedrijven kunnen met ons WMS inzicht krijgen in de prestaties van hun bedrijf en zien waar er verbeteringen kunnen worden aangebracht. Eenvoudig maandelijkse overzichten maken voor de facturatie van inslag en uitslag en opslagkosten. We kunnen eenvoudig historische voorraadstanden opvragen zodat het geen probleem is als je eens een paar dagen later aan de facturatie toekomt.

API koppelingen

WebStock biedt API-koppelingen met bekende ERP- en boekhoudpakketten zoals Exact Online, AFAS, Unit4, AccountView en Multivers. Dit betekent dat u uw magazijnprocessen volledig kunt integreren met uw financiële administratie en andere belangrijke bedrijfsprocessen. Dit levert niet alleen een efficiëntere werkwijze op, maar zorgt er ook voor dat uw informatie up-to-date en consistent is.

Daarnaast bieden wij ook API-koppelingen met diverse handelsplatformen en webshops, zoals Bol.com en Mijnwebwinkel. Hierdoor kunt u uw online verkopen beheren vanuit ons WMS, waardoor order van uw eindklanten direct in WebStock worden verwerkt zonder overtikken.

Met de verzend API kan er eenvoudig worden gekoppeld met diverse verzendorganisaties.

Kortom, onze voorraadbeheer software met speciaal klantenportaal biedt niet alleen oplossingen voor 3PL- en 4PL-dienstverleners, maar ook voor hun eindklanten. Het stroomlijnt de bedrijfsprocessen, verhoogt de efficiëntie, verbetert de klantenservice en helpt bedrijven hun kosten te beheersen. Met ons WMS kunnen bedrijven hun bedrijfsvoering beter plannen en beheren en kunnen ze zich richten op hun kernactiviteiten.

 

Referenties

Altena Express, Utrecht

RELATIE SINDS 2021

Altena Express is een grote 4pl logistieke dienstverlener in het midden van het land. Van warehousing tot uitgebreide 4pl full servicing dienstverlening waarbij de klant volledig wordt ontzorgd.

St vd Brink, Wormerveer

RELATIE SINDS 2021

St vd Brink is een grote logistieke dienstverlener met meerdere vestigingen in Nederland. Voor de warehousing en 3pl services in Wormerveer maakt St vd Brink gebruik van WebStock

Every Day Logistics, Almere

RELATIE SINDS 2021

Every Day Logistics is een logistieke dienstverlener die zicht richt op Nationaal en Internationaal transport, Fulfilment services en Warehousing. Opdrachtgevers zijn onder andere farmaceutische bedrijven die cosmetische artikelen op de markt brengen.

VCompany

RELATIE SINDS 2020

Vcompany Groep is een veelzijdige groep van bedrijven in attractieverhuur en transport. Vcompany Transport ( www.vcompanytransport.nl) verzorgt transport, warehousing en fulfilment diensten aan diverse klanten. Om hun snelle groei te managen, kosten te beheersen en de klanttevredenheid naar een nog hoger niveau te tillen hebben zij gekozen voor het WMS van WebStock. Een mooie samenwerking waarbij WebStock verder ontwikkeld aan een koppeling naar het MendriX TMS systeem van VCompany Transport.

IAA (Internatiol Airfreight Associates), Hoofddorp

RELATIE SINDS 2021

International Airfreight Associates B.V. is an independent and reliable partner, offering comprehensive and competitive airfreight services towards agents only. We are located at Amsterdam Airport Schiphol, one of Europe’s major gateways. From this location we offer an overall solution in the supply chain logistics. A tailor-made service for you, for both export and import worldwide and door to door. Being an independent organization with various disciplines, we are fully committed to meeting your quality needs combined with competitive pricing.

Heeft u een vraag / opmerking of wilt u een demo aanvragen?

Wilt u weten welke mogelijkheden Webstock kan bieden voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie.