Handelsbedrijven en e-commerce
WebStock voor handelsbedrijven en e-commerce

WebStock - De WMS-oplossing voor handelsbedrijven en e-commerce bedrijven. 

"WebStock biedt een krachtig en geavanceerd Warehouse Management Systeem (WMS) dat speciaal is ontworpen om de complexe uitdagingen van moderne handelsbedrijven en e-commerce bedrijven aan te pakken. Onze voorraadbeheer software met scanfunctionaliteit biedt een breed scala aan functies, waaronder verbeterde voorraadnauwkeurigheid, verhoogde efficiëntie en productiviteit met als resultaat betere klantenservice, kostenbesparingen en betere controle en inzicht.

Onze voorraadbeheer-software is perfect voor handels- en e-commercebedrijven met een eigen magazijn. We hebben naadloze API-koppelingen met verschillende ERP(Enterprise Resource Planning) oplossingen, webshops en handelsplatformen.

Magazijnbeheer

WebStock kan handels- en e-commerce bedrijven helpen hun magazijnactiviteiten te beheren door realtime inzicht te bieden in hun voorraadniveaus. Met onze voorraadbeheersoftware kunnen bedrijven voorraadniveaus bijhouden en voorraadaanvulling automatiseren, zodat ze voorraaduitval kunnen voorkomen en verspilling kunnen minimaliseren. Onze software kan bedrijven ook helpen met het plannen van de magazijnindeling, zodat ze hun ruimte kunnen optimaliseren en de efficiëntie kunnen verhogen.

Met behulp van barcodescanners en optimale looproutes kunnen inkooporders, verkooporders en replenishment snel worden verwerkt en de fouten tot een minimum beperkt. WebStock biedt ook de mogelijkheid 2d barcodes (QR codes) te lezen en genereren waarin zowel het artikelnummers als het partijnummer met datum is verwerkt. Dit maakt de kans op het pakken van verkeerde producten nog kleiner en dat met maar één scan!

Voorraadbeheer

WebStock kan handels- en e-commerce bedrijven helpen hun voorraadniveaus te beheren en het risico op overbevoorrading of onderbevoorrading te verminderen. Met onze software kunnen bedrijven bestelniveaus instellen, voorraadbewegingen volgen en voorraadwaarschuwingen automatiseren, zodat ze te allen tijde optimale voorraadniveaus kunnen behouden. Onze software biedt bedrijven ook waardevolle inzichten in hun voorraadniveaus, zodat ze weloverwogen beslissingen kunnen nemen over toekomstig voorraadbeheer.

API integratie met ERP/boekhoudpakketten, webshops en handelsplatformen

Maar dat is niet alles. Bij WebStock geloven we in het bieden van een volledige oplossing voor onze klanten. Daarom bieden we ook API-koppelingen met ERP/boekhoudpakketten zoals Exact Online, AFAS, Unit4, AccountView en Multivers. Hierdoor kunnen onze klanten hun voorraadbeheer naadloos integreren met hun handelsactiviteiten, boekhouding en financiën, wat hen tijd en moeite bespaart en hen in staat stelt om hun bedrijfsprocessen efficiënter te beheren.

Bovendien bieden we API-koppelingen met een aantal populaire handelsplatformen en webshops, zoals bol.com en Mijnwebwinkel, waardoor onze klanten hun voorraadbeheer en orderafhandeling rechtstreeks vanuit hun verkoopkanalen kunnen beheren. En als klap op de vuurpijl bieden we ook API-koppelingen met verschillende verzenders, waardoor onze klanten eenvoudig hun zendingen kunnen beheren en het verzendproces kunnen automatiseren.

Bij WebStock geloven we in het bieden van een allesomvattende oplossing voor onze klanten, met een robuust WMS dat naadloos integreert met andere belangrijke systemen en platforms. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe ons WMS uw bedrijf kan transformeren en uw activiteiten naar een hoger niveau kan tillen."

 

Referenties

Sanitairwinkel, Rosmalen

RELATIE SINDS 2011

Het bedrijf Rorix BV is gericht op het beheren en exploiteren van sanitair-gerelateerde webshops in combinatie met fysieke showrooms. Met een assortiment van ruim 100.000 artikelen een een magazijn van ongeveer 13.000m2 is in 2011 gekozen voor WebStock om het magazijn en de goederenstroom te automatiseren.

HDD Group

RELATIE SINDS 2009
HDD GROUP biedt totaaloplossingen voor groepsfitness, indoor cycling, functional training, personal training en clubmanagement voor fitness professionals. Ze gebruiken de koppeling met Unit 4 om de de inkoop- en verkooporders af te handelen met Webstock.

Van Wezel, Breda

RELATIE SINDS 2009
Van Wezel Verpakkingen Breda BV is totaalleverancier van verpakkingsmateriaal voor voedingsmiddelen. Zij zijn toeleverancier aan onder andere retail, verswarengrossiers en producenten van voedingsmiddelen. Sinds 2009 werkt VanWezel met WebStock voor het beheer van het magazijn en voor het overzicht op inkoop en verkoop. Ze gebruiken WebStock met een orderkoppeling naar hun KING ERP-systeem.

LOODS 5

Relatie sinds 2017
Loods 5 biedt woon- en lifestyle gerelateerde artikelen van verschillende importeurs, groothandelaren en fabrikanten aan onder een dak. Voor de registratie van in en uitgaande goederen in het centrale magazijn ven de dochteronderneming De Fineerfabriek, gebruiken ze sinds 2018 WebStock. De winkels vullen zelf via de front-office module de bestellingen in. De inkooporders komen via een FTP-koppeling uit Unit4.

BONESCA

Relatie sinds 2016

Bonesca is een grote internationale vishandel. In hun koelhuis slaan ze grote partijen vis op voor levering aan bedrijven over de hele wereld. Door de koppeling met Exact aan Webstock hebben ze een krachtige tool om de partijen , lotnummers en THT/BBF data te registreren.

Heeft u een vraag / opmerking of wilt u een demo aanvragen?

Wilt u weten welke mogelijkheden Webstock kan bieden voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie.