Magazijnbeheer software

WebStock is web-based, werkt in de Cloud en stroomlijnt via barcode scanning de processen in elk magazijn. Van webwinkels tot bedrijven in de productie en transport sector gebruiken webstock al vele jaren. Bent u benieuwd of WebStock iets is voor uw bedrijf? Vraag nu de vrijblijvende online demo aan.

Vraag direct een demo aan»

Support

Telefonisch support

Voor dringende WebStock support kunt u bellen naar : 072-7111258 of 072-5154303 of u kunt bij minder dringende zaken contact opnemen via ons contactformulier Contact

Hulp op afstand

Klik op de onderstaande knop en geef uw ID voor hulp op afstand.

Algemene wensen voor aanpassingen

U heeft een algemene wens voor een aanpassing in WebStock. U kunt als klant van WebStock uw wensen indienen wat betreft functionaliteit van WebStock. Wij bepalen of deze wens voor een aanpassing in aanmerking komt voor de volgende update. Voor u als klant zijn deze aanpassingen kosteloos. U kunt dan ook geen verdere aanspraak maken op wanneer dit ingebouwd wordt.

Specifieke wensen voor aanpassingen

U heeft een specifieke wens voor een aanpassing in WebStock. U kunt een specifieke wens hebben met betrekking tot de werking van het programma. En u wilt dat dit binnen een bepaalde periode ingebouwd wordt. Wij kunnen dan op basis van uw wens een een offerte maken. Als u akkoord gaat met de offerte, kunnen wij de aanpassingen in WebStock doorvoeren.