Magazijnbeheer software

WebStock is web-based, werkt in de Cloud en stroomlijnt via barcode scanning de processen in elk magazijn. Van webwinkels tot bedrijven in de productie en transport sector gebruiken webstock al vele jaren. Bent u benieuwd of WebStock iets is voor uw bedrijf? Vraag nu de vrijblijvende online demo aan.

Online Demo »

Bedrijven die reeds met WebStock werken

Rorix, Rosmalen

klant sinds 2011

Het bedrijf Rorix BV is gericht op het beheren en exploiteren van woongerelateerde webshops in combinatie met fysieke showroom(s). Met een assortiment van ruim 100.000 artikelen een een magazijn van ongeveer 7000m2 is in 2010 gekozen voor WebStock om het magazijn en de goederenstroom te automatiseren.
Lees de reactie van de klant..

API's en klantspecifieke aanpassingen.

Sanitarwinkel gebruikt Webstock al langer dan 5 jaar. Webstock is easy to pickup, laagdrempelig en uitermate krachtig. Daarnaast kan je met behulp van verschillende API's een naadloze koppeling maken met Webstock. Ook wordt er vanuit Webstock meegedacht en ontwikkeld om de software beter aan te laten sluiten op de business.
Reactie van Osman Yucekaya , IT manager bij Rorix.

DWI Amsterdam, Amsterdam

klant sinds 2011

Bij de gemeente Amsterdam werken de postkamers op de afdeling Dienst Werk en Inkomen met Webstock voor het beheer van de postmappen. Hiervoor is op de basis van Webstock een module gebouwd die alle specifieke functies van de postkamer kan uitvoeren.

Daavision, Oss

klant sinds 2014

Daavision is een snelgroeiende en innovatieve producent van organische vetzuren die ingezet worden in de agrarische sector. Vanuit de vestiging in Oss biedt Daavision haar nationale en internationale klanten de meest innovatieve oplossingen op het gebied van diergezondheid en voedselveiligheid. Voor productie en handelsgoederen vertrouwd Daavision sinds 2014 op WebStock.
Lees het verhaal van de klant..

Daavision

In 2014 heeft Daavision het programma Webstock in een relatief korte periode geïmplementeerd. Het WMS systeem ondersteunt inmiddels het gehele supply chain traject; van inkoop, voorraadbeheer, planning tot verkoop.

interface en inventarisatie

De interface in Webstock werkt met het welbekende “stoplichtsysteem”, dit geeft de gebruiker snel overzicht in de status van orders en de bijbehorende orderregels. Zowel aan de inkoop als aan de verkoopzijde. Tot medio 2015 was het noodzakelijk om aan het einde van iedere maand de gehele voorraad te inventariseren. Dit nam gemiddeld één hele werkdag in beslag. Dankzij het gebruikersgemak van Webstock zijn rechten van gebruikers eenvoudig te beheren en is de kans op foute transacties gereduceerd.

Track en Trace

Een belangrijke functie voor Daavision is de track en trace systematiek in Webstock. Door onze activiteiten in de diervoederindustrie moet Daavision kunnen voldoen aan de waarborgings- en kwaliteitseisen van certificeringsinstanties. Binnen twee uur moet Daavision een verdachte grondstof kunnen traceren. Door het gebruik van Webstock is deze opzoektijd gereduceerd naar maximaal 5 minuten.

Rapportage

De geregistreerde informatie wordt door Webstock eenvoudig omgezet naar een breed scala aan standaard rapportages. Deze rapportages ondersteunen ons bij het analyseren van de bestelpatronen per klant en het optimaliseren van de voorraden. De informatie kan daarnaast, zowel handmatig als automatisch, gebruikt worden om besteladviezen te genereren.

Wensen

Vanzelfsprekend zijn er vanuit Daavision nog een aantal wensen zoals bijvoorbeeld het werken met samengestelde artikelen, eenvoudiger switchen tussen talen, het toevoegen van documentatie en optimalisatie van de functionaliteit.
Reactie van Arjan de Ruyter, Operations Manager Daavision.

Van Wezel, Breda

klant sinds 2009

Van Wezel Verpakkingen Breda BV is totaalleverancier van verpakkingsmateriaal voor voedingsmiddelen. Zij zijn toeleverancier aan onder andere retail, verswarengrossiers en producenten van voedingsmiddelen. Sinds 2009 werkt VanWezel met WebStock voor het beheer van het magazijn en voor het overzicht op inkoop en verkoop. Ze gebruiken WebStock met een orderkoppeling naar hun KING ERP-systeem

BASF, De Meern

klant sinds 2014

BASF fabriceert grondstoffen of halffabricaten voor verven, drukinkten en autoreparatielakken. Ook is BASF producent van verschillende katalysatoren. Zij gerbuiken WebStock voor een van hun magazijnen in De Meern.

Nijkamp Aanneming, Breda

klant sinds 2009

Nijkamp Aanneming is een totaalleverancier op het gebied van energiedistributie, openbare verlichting, verkeersregelsystemen, installatietechniek en warmte- koude techniek. Nijkamp gebruikt WebStock voor het beheren van hun magazijn en het beheer van voorraad benodigd voor projecten via inkoop en verkoop.

Exoal Jewelry, Rotterdam

klant sinds 2010

Het jonge sieradenbedrijf Exoal timmert al enige jaren met succes aan de weg. Voor het gestroomlijnd orderpicken met behulp van barcodescanners gebruik Exoal WebStock in combinatie met het boekhoudsysteem van Mamut.

Wicks, Bolsward

klant sinds 2010

Wicks is een internationale aannemer in de grond behandeling en het maritiem boren en ontploffen. Wicks is een dochteronderneming van Van Oord. Voor het beheren van hun voorraad in het magazijn in Bolsward gebruikt Wicks sinds enkele jaren WebStock.

Beauty agency europe, Etten-Leur

klant sinds 2012

Beauty agency europe BV verkoopt via de sites the-nailcompany.nl, goedkoopstenagelproducten.nl, goedkoopsteharsproducten.nl, nagelgroothandel.net en goedkoopstepedicureproducten.nl hun beautyproducten. In 2011 heeft WebStock de koppeling gemaakt tussen de webshops en de orderverwerking in het magazijn.

Bastion Hotel Groep, Utrecht

klant sinds 2013

Het magazijn van BastionHotelGroep wordt op dit moment ingericht voor het gebruiken van WebStock.

Koninklijke Vereniging Het Comité van Graanhandelaren, Amsterdam

klant sinds 2012

Voor het Comova Project heeft WebStock in samenwerking met Peterson Control Unit Group, een magazijn applicatie op maat gemaakt voor het opslaan en verzenden van monsters.

Hofkabelfabriek , Roosendaal

klant sinds 2011

Hofkabelfabriek is al sinds 1934 producent van zwakstroomkabel. Voor het bijhouden van de voorraad en locaties gebruiken ze WebStock.

Van der Moolen Foodgroup, Enschede

klant sinds 2014

Van der Moolen Foodgroup in Enschede fabriceert en handelt in een ruim assortiment mie, noodles, rijst en pasta's, gedroogd en gekookt. Voor de productie, opslag en transport gebruiken zij WebStock. Webstock registreert ook de batchnummers (partijnummers/lotnummers) met de THT om controle te houden op de juiste levering.

Mi Moneda, Veldhoven

klant sinds 2014

Mi Moneda controleert het order inzameling traject met WebStock, de orders worden direct ingevoerd in WebStock of ze komen uit Mamut via een orderkoppeling.

Tecnolimit, Heusden

klant sinds 2015

Tecnolimit (Multi-Made) heeft met jarenlange ervaring in de plaatverwerkende industrie zich in de afgelopen jaren ontwikkeld in een bedrijf waar complete systemen geïntegreerd kunnen worden in de diverse (server)kasten voor ICT en industriële toepassingen. Tecnolimit gebruikt WebStock voor de orderafhandeling en voorraadbeheer met een koppeling naar Mamut.

Spie, Nederland

klant sinds 2015

Voor een tijdelijk project in Nederland gebruikt Spie WebStock voor het voorraadbeheer.

De Wijndragers, Zwolle

klant sinds 2015

De Wijndragers is een moderne mosterd-, dressing- en sauzen producent waar het oude ambacht nog hoog in het vaandel staat. Met WebStock registreert De Wijndragers hun partijnummers in samenwerking met Mamut.

Bengi BV, Spijkenisse

klant sinds 2014

Bengi BV is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het onderhoud en de reparatie van scheepsdieselmotoren wereldwijd. Zij gebruiken WebStock voor hun magazijn met eigen onderdelen.

MatrixFrame EU, Leiden

klant sinds 2014

Matrix Frame levert displays en profielen voor promotie doeleinden van bedrijven. Matrix frame gebruikt WebStock voor het goederen magazijn in Leiden.

LOODS 5

klant sinds 2017

Loods 5 biedt woon- en lifestyle gerelateerde artikelen van verschillende importeurs, groothandelaren en fabrikanten aan onder een dak. Voor de registratie van in en uitgaande goederen in het centrale magazijn ven de dochteronderneming De Fineerfabriek, gebruiken ze sinds 2018 WebStock. De winkels vullen zelf via de front-office module de bestellingen in. De inkooporders komen via een FTP-koppeling uit Unit4.

Baktotaal Bouwhuis.com

klant sinds 2017

Baktotaal ook bekend als Bouwhuis Bakkerijgereedschappen levert sinds 1981 gereedschappen en andere bakkerij benodigdheden aan bedrijven en thuisbakkers. Via de bouwhuis.com webwinkel verwerken zij met WebStock honderden bestellingen per dag. Voor het order-picken gebruiken de magazijnmedewerkers de mobiele scanners van WebStock die zorgt voor de perfecte looproute door het magazijn.
Lees de reactie van de klant..

fijn stukje software..

Sinds 2017 werken wij met volle tevredenheid met Webstock. Prettig bedrijf om zaken mee te doen en een fijn stukje software.
Reactie van Robert Bouwhuis, web-beheerder bij bouwhuis.

DATEC Winkeltechniek

klant sinds 2016

Datec Winkeltechniek levert opberg- en presentatiesystemen voor een moderne en stijlvolle winkelinrichting. Datec gebruikt Webstock voor het inzamelen van de verkooporders in het magazijn De verkooporders en inkooporder zijn gekoppeld aan hun Mamut systeem.

Natureshouse

klant sinds 2015

Natureshouse is een groothandel voor gezondheidsproducten, (natuurlijke) cosmetica en gezonde voeding. Voor de afhandeling van hun inkoop-, en verkooporders in het magazijn gebruiken zij de draadloze handscanners van Zebra.

Rubbermagazijn Damen Rubber

klant sinds 2016

Rubbermagazijn is specialist in technische rubber en kunststof producten. Rubbermagazijn biedt via hun webshop het grootste assortiment speelplaatstegels, kliktegels, rubber platen en matten , profielen, siliconen producten, en cel- en schuimrubber aan.

Rederij Kees

klant sinds 2016

Rederij kees is logistiek dienstverlener en brengt goederen op een milieuvriendelijke manier van A naar B over de Amsterdamse grachten in duurzame elektrische schuiten, Of over land in bestelbussen op groengas of lichte elektrische vrachtvoertuigen. Voor de registratie van goederen in het magazijn aan de Nieuwe Hemweg in Amsterdam gebruiken ze WebStock.

Georg Fischer

klant sinds 2016

-

Bonesca Urk

klant sinds 2016

-

Koninklijke Woudenberg

klant sinds 2018

-