Webstock Voorraadbeheer
Eenvoudig magazijnbeheer met barcode scanning
” Eindelijk foutloos orders pakken”
Motorola certified partner
Zebra reseller

Bedrijven die reeds met WebStock werken

DWI Amsterdam, Amsterdam

klant sinds 2011

Bij de gemeente Amsterdam werken de postkamers op de afdeling Dienst Werk en Inkomen met Webstock voor het beheer van de postmappen. Hiervoor is op de basis van Webstock een module gebouwd die alle specifieke functies van de postkamer kan uitvoeren.

Rorix, Rosmalen

klant sinds 2011

Het bedrijf Rorix BV is gericht op het beheren en exploiteren van woongerelateerde webshops in combinatie met fysieke showroom(s). Met een assortiment van ruim 100.000 artikelen een een magazijn van ongeveer 7000m2 is in 2010 gekozen voor WebStock om het magazijn en de goederenstroom te automatiseren.

BASF, De Meern

klant sinds 2014

BASF fabriceert grondstoffen of halffabricaten voor verven, drukinkten en autoreparatielakken. Ook is BASF producent van verschillende katalysatoren. Zij gerbuiken WebStock voor een van hun magazijnen in De Meern.

Daavision, Oss

klant sinds 2014

Daavision B.V. is een onafhankelijk bedrijf gespecialiseerd in de productie en handel van agrarische toevoegingsmiddelen, voornamelijk gebaseerd op organische vetzuren. Voor productie en handelsgoederen vertrouwd Daavision sinds 2014 op WebStock.

Van Wezel, Breda

klant sinds 2009

Van Wezel Verpakkingen Breda BV is totaalleverancier van verpakkingsmateriaal voor voedingsmiddelen. Zij zijn toeleverancier aan onder andere retail, verswarengrossiers en producenten van voedingsmiddelen. Sinds 2009 werkt VanWezel met WebStock voor het beheer van het magazijn en voor het overzicht op inkoop en verkoop. Ze gebruiken WebStock met een orderkoppeling naar hun KING ERP-systeem

Nijkamp Aanneming, Breda

klant sinds 2009

Nijkamp Aanneming is een totaalleverancier op het gebied van energiedistributie, openbare verlichting, verkeersregelsystemen, installatietechniek en warmte- koude techniek. Nijkamp gebruikt WebStock voor het beheren van hun magazijn en het beheer van voorraad benodigd voor projecten via inkoop en verkoop.

Exoal Jewelry, Rotterdam

klant sinds 2010

Het jonge sieradenbedrijf Exoal timmert al enige jaren met succes aan de weg. Voor het gestroomlijnd orderpicken met behulp van barcodescanners gebruik Exoal WebStock in combinatie met het boekhoudsysteem van Mamut.

Wicks, Bolsward

klant sinds 2010

Wicks is een internationale aannemer in de grond behandeling en het maritiem boren en ontploffen. Wicks is een dochteronderneming van Van Oord. Voor het beheren van hun voorraad in het magazijn in Bolsward gebruikt Wicks sinds enkele jaren WebStock.

Beauty agency europe, Etten-Leur

klant sinds 2012

Beauty agency europe BV verkoopt via de sites the-nailcompany.nl, goedkoopstenagelproducten.nl, goedkoopsteharsproducten.nl, nagelgroothandel.net en goedkoopstepedicureproducten.nl hun beautyproducten. In 2011 heeft WebStock de koppeling gemaakt tussen de webshops en de orderverwerking in het magazijn.

Bastion Hotel Groep, Utrecht

klant sinds 2013

Het magazijn van BastionHotelGroep wordt op dit moment ingericht voor het gebruiken van WebStock.

Koninklijke Vereniging Het Comitť van Graanhandelaren, Amsterdam

klant sinds 2012

Voor het Comova Project heeft WebStock in samenwerking met Peterson Control Unit Group, een magazijn applicatie op maat gemaakt voor het opslaan en verzenden van monsters.

Hofkabelfabriek , Roosendaal

klant sinds 2011

Hofkabelfabriek is al sinds 1934 producent van zwakstroomkabel. Voor het bijhouden van de voorraad en locaties gebruiken ze WebStock.

Van der Moolen Foodgroup, Enschede

klant sinds 2014

Van der Moolen Foodgroup in Enschede fabriceert en handelt in een ruim assortiment mie, noodles, rijst en pasta's, gedroogd en gekookt. Voor de productie, opslag en transport gebruiken zij WebStock. Webstock registreert ook de batchnummers (partijnummers/lotnummers) met de THT om controle te houden op de juiste levering.

Mi Moneda, Veldhoven

klant sinds 2014

Mi Moneda controleert het order inzameling traject met WebStock, de orders worden direct ingevoerd in WebStock of ze komen uit Mamut via een orderkoppeling.

Tecnolimit, Heusden

klant sinds 2015

Tecnolimit (Multi-Made) heeft met jarenlange ervaring in de plaatverwerkende industrie zich in de afgelopen jaren ontwikkeld in een bedrijf waar complete systemen geÔntegreerd kunnen worden in de diverse (server)kasten voor ICT en industriŽle toepassingen. Tecnolimit gebruikt WebStock voor de orderafhandeling en voorraadbeheer met een koppeling naar Mamut.

Spie, Nederland

klant sinds 2015

Voor een tijdelijk project in Nederland gebruikt Spie WebStock voor het voorraadbeheer.

De Wijndragers, Zwolle

klant sinds 2015

De Wijndragers is een moderne mosterd-, dressing- en sauzen producent waar het oude ambacht nog hoog in het vaandel staat. Met WebStock registreert De Wijndragers hun partijnummers in samenwerking met Mamut.

Bengi BV, Spijkenisse

klant sinds 2014

Bengi BV is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in het onderhoud en de reparatie van scheepsdieselmotoren wereldwijd. Zij gebruiken WebStock voor hun magazijn met eigen onderdelen.

MatrixFrame EU, Leiden

klant sinds 2014

Matrix Frame levert displays en profielen voor promotie doeleinden van bedrijven. Matrix frame gebruikt WebStock voor het goederen magazijn in Leiden.