Magazijnbeheer software

WebStock is web-based, werkt in de Cloud en stroomlijnt via barcode scanning de processen in elk magazijn. Van webwinkels tot bedrijven in de productie en transport sector gebruiken webstock al vele jaren. Bent u benieuwd of WebStock iets is voor uw bedrijf? Vraag nu de vrijblijvende online demo aan.

Online Demo »

Prijzen voor het aanschaffen van WebStock

De kosten voor het software programma WebStock zijn verdeeld in de eenmalige aanschaf van het programma en de jaarlijks terugkerende licentiekosten. Via de jaarlijkse licentieovereenkomst krijgt u een jaar lang telefonisch support en wordt uw WebStock programma gedurende het jaar, voorzien van alle nodige updates en bug-fixes.


Basismodule WebStock

Eenmalige kosten voor aanschaf en opstart.

1950, -

Basis jaarlicentie 

Jaarlicentie voor één magazijn en inclusief één gebruiker In de basis zit ook de Webstock Hosting Service. Uw applicatie draait op een cloud server van WebStock en is via het internet toegankelijk. WebStock zorgt voor het beheer van de server en applicatie en voor het maken van de backups.

€ 960, - (€ 80, - per maand) 

Extra gebruikers 

Jaarlicentie per extra gebruiker

€ 120, - ( € 10, - per maand) 

Extra magazijn 

Jaarlicentie per extra magazijn

€ 216, - ( € 18, - per maand) 

Webstock frontoffice module

Met Webstock Front office kunt u een onbeperkt aantal front office gebruikers aanmaken die toegang hebben tot een afgeschermd (front office) gedeelte van webstock, waarbij algemene overzichten getoond kunnen worden. Als bijvoorbeeld uw klant voorraad bij u hebt liggen en dit zelf wil kunnen inzien.

€ 180,- (€ 15, - per maand) 

Webstock productie en recepten module

Met de Webstock Productie en Recepten module kunt u Productieorders aanmaken en afhandelen op basis van ingegeven recepten. U kunt in een recpept (Bill of materials) grondstoffen en eindproducten definiëren en als interne- of productie order afhandelen.

€ 240,- (€ 20, - per maand) 


alle bedragen zijn excl. btw