Magazijnbeheer software

WebStock is web-based, werkt in de Cloud en stroomlijnt via barcode scanning de processen in elk magazijn. Van webwinkels tot bedrijven in de productie en transport sector gebruiken webstock al vele jaren. Bent u benieuwd of WebStock iets is voor uw bedrijf? Vraag nu de vrijblijvende online demo aan.

Online Demo »

Partners van Webstock

Digit-Services

Partner sinds 2014

Digit-Services is reseller van WebStock Software en heeft ruim 4 jaar ervaring met de installatie en het uitrollen van de WebStock software en hardware bij de klant. Digit-Services begeleidt het gehele implementatie traject van installatie en koppelingen met andere software pakketten tot inbedrijfstelling en nazorg.

RedAnt

Partner sinds 2010

RedAnt is al meer dan 10 jaar dé expert op het gebied van business software en levert Exact Online, Visma.net Cloud ERP en Mamut One. Redant verzorgt de koppeling van WebStock en Exact-online via Flows

Breen Systems

Partner sinds 2012

Breen Systems levert de producten en diensten van Exact Online, daarnaast bieden zij een reeks van aanvullende diensten voor Exact Online gebruikers waaronder de koppeling van WebStock aan Exact online via Flows.net

Zebra (Motorola|Symbol)

Partner sinds 2009

WebStock is geautoriseerd reseller van ZEBRA (Motorola / Symbol) handterminals en scanners. Zebra heeft een van de breedste assortimenten van Enterprise Mobility producten in de wereld en zijn een van de grootste en meest gerespecteerde fabrikanten in de industrie.