Magazijnbeheer software

WebStock is web-based, werkt in de Cloud en stroomlijnt via barcode scanning de processen in elk magazijn. Van webwinkels tot bedrijven in de productie en transport sector gebruiken webstock al vele jaren. Bent u benieuwd of WebStock iets is voor uw bedrijf? Vraag nu de vrijblijvende online demo aan.

Online Demo »

Overzicht WebStock producten en tarieven

Het WebStock Voorraadbeheersysteem is een product van Volkers Automatisering. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij WebStock voor u op maat leveren.

Het Complete WebStock Voorraadbeheersysteem:


WebStock Voorraadbeheer Software + VPS + Wifi Draadloos systeem + Scanner + Installatie
Software VPS Draadloos Mobile Scanner Installatie

Het complete Webstock Systeem, soft- en hardware wordt door ons bij u op locatie geïnstalleerd. Hierbij komen de volgende zaken aan de orde.

 • WebStock Software: Het webbased WebStock software programma met een jaarlicentie. U kunt al met WebStock starten voor 1950, - met een licentie van € 80, - per maand.
 • VPS: Standaard leveren wij WebStock als Cloud Applicatie, ook wel SaaS genoemd(software as a service). Dat betekent dat wij de software beheren en de backup van data regelen. Als u liever WebStock op uw eigen Cloud of intranet Server wilt draaien kan dat ook. Zie hieronder de minimale systeemeisen van de server.
 • Draadloos: Het draadloze netwerk zorgt ervoor dat de handheld mobile scanners verbinding kunnen maken met de Server computer. Afhankelijk van uw bedrijfsruimte zijn er 1 tot 4 wireless access points nodig. De aanschafkosten van een professioneel accesspoint zijn circa €150,-
 • mobile scanners: De mobile barcode scanners worden geleverd met ANDROID 4.1. Een mobile scanners met barcode scanner kost ongeveer €1200,- .
  U kunt ook kiezen voor een barcode scanner gekoppeld via USB aan de PC of Laptop. Deze scanners zijn van € 70,- tot € 150,- te verkrijgen
 • Barcode Printer De meest eenvoudige barcodeprinter / labelprinter schaft u al aan voor een bedrag van € 350,- De prijzen voor de printer worden hoger naarmate uw meer eisen stelt aan de functionaliteit en duurzaamheid van de barcodeprinter.
 • Installatie programma: De installatie van het WebStock Voorraadbeheersysteem wordt compleet voor u uit handen genomen. Van het installeren van de server tot het plaatsen van de accesspoints en het configureren van de mobile scanners. De werkzaamheden worden uitgevoerd voor een uurtarief € 75, - . Een gemiddelde installatie en begeleiding bij opstarten duurt gemiddeld ongeveer 16 uur.

Een of meerdere onderdelen van het WebStock systeem aanschaffen:

Veel bedrijven zijn al in het bezit van een Server en een bijbehorend netwerk. In dat geval kan het WebStock Voorraadbeheersysteem geïnstalleerd worden op het bestaande computersysteem. Wel moet u rekening houden met de minimale systeemeisen van de server computer.

Minimale Systeemeisen:

  Server Computer:
 • Operating system: Windows 2008|2012 Server
 • 1GHz-processor (64-bits CPU) of meer, minimaal 4GB intern geheugen en 10Gb vrije schijfruimte.
 • Voor bediening vanaf het internet: minimaal 1Mb (Up en down) verbinding naar het internet.


  Client computer:
 • Operating system : n.v.t.
 • Browser: Microsoft InternetExplorer/Mozilla Firefox/Chrome/Safari/Opera.
 • Voor bediening vanaf het internet: 1Mb internet verbinding.

Uiteraard is het ook mogelijk het complete WebStock Voorraadbeheersysteem te laten installeren door uw huidige ICT-leverancier. Met onze ondersteuning kunnen zij het systeem implementeren.