Webstock Voorraadbeheer
Eenvoudig magazijnbeheer met barcode scanning
” Eindelijk foutloos orders pakken”
Motorola certified partner
Zebra reseller

Overzicht WebStock producten en tarieven

Het WebStock Voorraadbeheersysteem is een product van Volkers Automatisering. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij WebStock voor u op maat leveren.

Het Complete WebStock Voorraadbeheersysteem:


WebStock Voorraadbeheer Software + VPS + Wifi Draadloos systeem + Scanner + Installatie
Software VPS Draadloos Mobile Scanner Installatie

Het complete Webstock Systeem, soft- en hardware wordt door ons bij u op locatie geinstalleerd. Hierbij komen de volgende zaken aan de orde.

 • WebStock Software: Het webbased WebStock software programma met een jaarlicentie. U kunt al met WebStock starten voor 1950, - met een licentie van € 62, - per maand.
 • VPS: Standaard leveren wij WebStock als Cloud Applicatie, ook wel SaaS genoemd(software as a service). Dat betekent dat wij de software beheren en de backup van data regelen. Als u liever WebStock op uw eigen Cloud of intranet Server wilt draaien kan dat ook. Zie hieronder de minimale systeemeisen van de server.
 • Draadloos: Het draadloze netwerk zorgt ervoor dat de handheld mobile scanners verbinding kunnen maken met de Server computer. Afhankelijk van uw bedrijfsruimte zijn er 1 tot 4 wireless access points nodig. De aanschafkosten van een professioneel accesspoint zijn circa €150,-
 • mobile scanners: De mobile barcode scanners worden geleverd met ANDROID 4.1. Een mobile scanners met barcode scanner kost ongeveer €1200,- .
  U kunt ook kiezen voor een barcode scanner gekoppeld via USB aan de PC of Laptop. Deze scanners zijn van € 70,- tot € 150,- te verkrijgen
 • Barcode Printer De meest eenvoudige barcodeprinter / labelprinter schaft u al aan voor een bedrag van € 350,- De prijzen voor de printer worden hoger naarmate uw meer eisen stelt aan de functionaliteit en duurzaamheid van de barcodeprinter.
 • Installatie programma: De installatie van het WebStock Voorraadbeheersysteem wordt compleet voor u uit handen genomen. Van het installeren van de server tot het plaatsen van de accesspoints en het configureren van de mobile scanners. De werkzaamheden worden uitgevoerd voor een uurtarief van €70,-. Een gemiddelde installatie en begeleiding bij opstarten duurt ongeveer 16 uur.

Een of meerdere onderdelen van het WebStock systeem aanschaffen:

Veel bedrijven zijn al in het bezit van een Server en een bijbehorend netwerk. In dat geval kan het WebStock Voorraadbeheersysteem geïnstalleerd worden op het bestaande computersysteem. Dit scheelt natuurlijk aanzienlijk in kosten. Wel moet u rekening houden met de minimale systeemeisen van de server computer.

Minimale Systeemeisen:

  Server Computer:
 • Operating system: Windows 2008|2012 Server
 • 1GHz-processor (64-bits CPU) of meer, minimaal 4GB intern geheugen en 10Gb vrije schijfruimte.
 • Voor bediening vanaf het internet: minimaal 1Mb (Up en down) verbinding naar het internet.


  Client computer:
 • Operating system : n.v.t.
 • Browser: Microsoft InternetExplorer/Mozilla Firefox/Chrome/Safari/Opera.
 • Voor bediening vanaf het internet: 1Mb internet verbinding.

Uiteraard is het ook mogelijk het complete WebStock Voorraadbeheersysteem te laten installeren door uw huidige ICT-leverancier. Met onze ondersteuning kunnen zij het systeem implementeren.