Magazijnbeheer software

WebStock is web-based, werkt in de Cloud en stroomlijnt via barcode scanning de processen in elk magazijn. Van webwinkels tot bedrijven in de productie en transport sector gebruiken webstock al vele jaren. Bent u benieuwd of WebStock iets is voor uw bedrijf? Vraag nu de vrijblijvende online demo aan.

Vraag direct een demo aan»

Over WebStock

Missie

Onze missie is het leveren van een betaalbare WMS oplossing voor het MKB. Iedere klant, elk magazijn heeft zijn eigen werkwijze. Wij vinden het steeds weer een uitdaging om een nieuw magazijn efficiŽnt te maken. Onze kracht zit in het leveren van een totaal pakket. De combinatie van software, barcodescanners, labelprinters en training zorgen voor controle en rust in het magazijn.
Ook voor betaalbare maatwerk oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres. We maken vaak in opdracht van de klant extra functionaliteit of gehele modules als uitbreiding op het standaard programma.


Ontstaan

In 2005 is de eerste versie van WebStock ingezet voor het oplossen van voorraadbeheerproblemen in de agrarische sector. Dit was meteen een succes door de eenvoud van de applicatie en het inzetten van PDA's (voorloper van de smartphone). Na een paar jaar merkten we dat er ook veel behoefte was aan een eenvoudig magazijnbeheersysteem in andere sectoren. Door het invoeren van barcodes en scanners en het algemeen maken van de software heeft WebStock zijn markt verbreed. Webstock wordt nu ingezet voor webshops, bedrijven in de productie-, voedingsmiddelen- en transport-sector .


Nu

Op dit moment werken ongeveer 30 bedrijven en ongeveer 200 mensen dagelijks met WebStock. Dit ondersteunen we met een team van 4 mensen, drie mannen (Bas Volkers, Cyril Wijte en Emile Eichenberger) en een onze telefoniste en administratieve medewerkster Freya Muller.

Natuurlijk hopen we dat we ook uw magazijn mogen stroomlijnen en dat u met ons contact opneemt om de mogelijkheden te bespreken, Tot snel!