Magazijnbeheer software

WebStock is web-based, werkt in de Cloud en stroomlijnt via barcode scanning de processen in elk magazijn. Van webwinkels tot bedrijven in de productie en transport sector gebruiken webstock al vele jaren. Bent u benieuwd of WebStock iets is voor uw bedrijf? Vraag nu de vrijblijvende online demo aan.

Vraag direct een demo aan»

Voorraadbeheer voor agrarische sector

agrarische software Goed voorraadbeheer in de agrarische sector is van vitaal belang. Krachtig voorraadbeheer heeft voor zowel grote als kleine agrarische producenten, een goede interne orde als gevolg en besparing van tijd dus: meer ruimte voor ondernemen.

Op de vraag naar goed voorraadbeheer in de agrarische sector is in begin 2004 WebStock ontwikkeld. Op dit moment werken reeds een aantal jaar een groot aantal agrarische bedrijven in de bloebollen- en aardappelen teelt met WebStock. Lees meer in het artikel in bloembollenvisie.

Agrarische Software voor voorraadbeheer

WebStock voor agrarisch gebruik, maakt het mogelijk om snel en overzichtelijk uw voorraad in koelcellen (bvb in kuubskisten, bakken, gaasbakken, etc.) bij te houden. Dankzij WebStock voorraadbeheer is het voortaan voor elke medewerker mogelijk om vanaf elke locatie actuele gegevens in het systeem toe te voegen en te raadplegen. Welk gewas u ook teelt, met WebStock kan u eenvoudig uw voorraad in opslagplaatsen bijhouden. U kunt alle gegevens met een drukt op de knop exporteren naar Excel voor verdere analyse of bewerking. Maak nu contact en we vertellen u graag meer over WebStock Voorraadbeheer.

PDA

WebStock kan geleverd worden met PDA (handheld pocket pc) met wireless functionaliteit. Deze kan eenvoudig geconfigureerd worden voor het draadloos gebruik van WebStock. Met deze PDA zijn de actuele voorraad gegevens, overal in de bedrijfsruimte, schuur of koelcel (binnen het bereik van de draadloze verbinding) te raadplegen en aan te passen. Op het moment dat de gegevens worden ingevoerd, zijn ze direct zichtbaar op de andere PDA's en op de computer op kantoor. Op deze manier kunnen zonder problemen meerdere PDA's in een bedrijfsruimte gebruikt worden. U ziet via de PDA of draagbare computer op uw heftruck zeer snel waar uw kuubskisten of gaasbakken staan. Eenvoudig kunt u zoeken op clutivar, soort of partij. Onze agrarische software in combinatie met een aantal PDA's maakt uw voorraadbeheer vanaf de werkvloer inzichtelijk!